• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλησπερα σε ολους!εχει επισκεφτει κανεις το βιετναμ;λεω να παω το καλοκαιρι

julie

New Member
καλησπερα σε ολους!!
σκεφτομαι να παω βιετναμ το πασχα.
εχω ακουσει οτι εχει απιστευτες ομορφιες!
εχει παει κανεις;;
ευχαριστω και καλημερα..

:clap:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν πάει στο Βιετνάμ!! Ψάξε στην αναζήτηση και θα βρεις πολλές πληροφορίες..επίσης πάτα πάνω στη λέξη Βιετνάμ που είναι μπλε και θα βρεις και εκεί στοιχεία!
:welcome2: και καλά ταξίδια!!

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
αν κάτι δεν βρεις στα παραπάνω στη διάθεσή σου για πληροφορίες

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
jolie, αν σκέφθεσαι να πας σαν ανεξάρτητος ταξιδιώτης, στο φόρουμ θα βρεις τα πάντα (τα παιδιά που έχουν ήδη ταξιδέψει εκεί, να ΄ναι καλά)

εγώ που σκεφθόμουν με πρακτορείο για 03/2010, στο θέμα που άνοιξα θα βρεις και εκεί αρκετά.

Αν τώρα, πας με πρακτορείο, τότε μιας και ψάχνω και γω ίσως σου δώσω τα φώτα μου

dimitris70

Member
καλησπερα σε ολους!!
σκεφτομαι να παω βιετναμ το πασχα.
εχω ακουσει οτι εχει απιστευτες ομορφιες!
εχει παει κανεις;;
ευχαριστω και καλημερα..

:clap:
Καλησπέρα και απο μένα. Σίγουρα το Βιετνάμ έχει ομορφιές αλλά θα σου πρότεινα αν είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην Ν.Α Ασία να πας Ταυλάνδη.
Ανάτρεξε στις ιστορίες για να φτιάξεις το πρόγραμμά σου.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σίγουρα το Βιετνάμ έχει ομορφιές αλλά θα σου πρότεινα αν είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην Ν.Α Ασία να πας Ταυλάνδη.
???!!! Τι σχέση έχει το άλογο με τη γκαζόζα ???!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έχεις δίκιο, καμία σχέση. Κακώς το έγραψα. Πιο πιθανό όμως να πιούνε γκαζόζα στο Βιετνάμ παρά Ταυλάνδη, τουλάχιστον κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Αυτό που εννοούσα και μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι το Βιετνάμ δεν έχει καμμία σχέση με την Ταϋλάνδη και, βέβαια, καλύτερο από τη δεύτερη - κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη.

dimitris70

Member
Αυτό που εννοούσα και μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι το Βιετνάμ δεν έχει καμμία σχέση με την Ταϋλάνδη και, βέβαια, καλύτερο από τη δεύτερη - κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη.
Κατάλαβα τι ενοούσες και ότι το προτιμάς από την Ταυλάνδη αλλά και εγώ απο την πλευρά μου επειδή την προτιμώ από το Βιετνάμ τους είπα την γνώμη μου. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο είναι να μην ακούει κανείς γνώμες που είναι υποκειμενικές αλλά να διαμορφώνει την δικιά του άποψη αφού επισκεφθεί την χώρα που προγραματίζει.
Εδώ είμαστε λοιπόν να δώσουμε τα φώτα μας αν ζητηθούν σχετικά με το Βιετνάμ.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως συμβούλεψα και την malysa σε άλλο θρέντ, όχι με πρακτορείο αλλά ανεξάρτητα μια που το Βιετνάμ είναι ασφαλέστατος προορισμός.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κατάλαβα τι ενοούσες και ότι το προτιμάς από την Ταυλάνδη αλλά και εγώ απο την πλευρά μου επειδή την προτιμώ από το Βιετνάμ τους είπα την γνώμη μου. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο είναι να μην ακούει κανείς γνώμες που είναι υποκειμενικές αλλά να διαμορφώνει την δικιά του άποψη αφού επισκεφθεί την χώρα που προγραματίζει.
Εδώ είμαστε λοιπόν να δώσουμε τα φώτα μας αν ζητηθούν σχετικά με το Βιετνάμ.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως συμβούλεψα και την malysa σε άλλο θρέντ, όχι με πρακτορείο αλλά ανεξάρτητα μια που το Βιετνάμ είναι ασφαλέστατος προορισμός.
Συμφωνούμε απόλυτα λοιπόν (εκτός ... από τις χώρες προτίμησης φυσικά)! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα