καλησπερα σας

keora

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιβανος
Ταξίδι-Όνειρο
σαφαρι στην Αφρικη
Είμαι νεο μέλος και ζω στα Χανιά. Λατρεύω τα ταξίδια!! Έχω επισκεφτεί αρκετές χώρες και μόλις γυρίζω απο ενα ταξίδι ψάχνω αμέσως τον επόμενο προορισμό.
Τον Οκτώμβριο εχω μια πρόταση για Βυρητό. Μήπως ξέρει κανείς ποσο ασφαλές ειναι ενα ταξίδι στο Λίβανο???

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
:welcome2: Keora απο τα ομορφα Χανια.
Ελπιζω να βρεθει και να ξερει καποιος να σου απαντηση.

Οταν βρεις χρονο γραψε μας καποια ταξιδιωτικη ιστορια σου.

keora

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιβανος
Ταξίδι-Όνειρο
σαφαρι στην Αφρικη
μεσα στην βδομαδα θα βρω χρονο και θα γραψω σας γραψω μερικες απο τις εμπειριες μου για Μπαλι,Ντουμπαι,Μεξικο,Νεα Υορκη.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Είμαι νεο μέλος και ζω στα Χανιά. Λατρεύω τα ταξίδια!! Έχω επισκεφτεί αρκετές χώρες και μόλις γυρίζω απο ενα ταξίδι ψάχνω αμέσως τον επόμενο προορισμό.
Τον Οκτώμβριο εχω μια πρόταση για Βυρητό. Μήπως ξέρει κανείς ποσο ασφαλές ειναι ενα ταξίδι στο Λίβανο???
Καλημέρα και καλώς όρισες.

Έχω λίγες πληροφορίες από έναν Λιβανέζο που παίζουμε μαζί τέννις. Φυσικά αυτός μου λέει ότι είναι υπέροχα, φοβερά κλαμπ (αν ενδιαφέρουν) και όλα ειρηνικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι το ασφαλέστερο μέρος του κόσμου χωρίς να σημαίνει ότι θα έχεις πρόβλημα. Αυτή την περίοδο η χεζμπολάχ φαίνεται ήρεμη και το Ισραήλ δε δείχνει να σκοπέυει να την προκαλέσει τώρα κοντά οπότε ίσως είναι καλή ευκαιρία να πάς. Κατά τη γνώμη μου πάντα στη Βυρητό θα κινδυνέυσεις όσο σε οποιαδήποτε άλλη μεγαλούπολη, μάλλον απο τα αυτοκίνητα

keora

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιβανος
Ταξίδι-Όνειρο
σαφαρι στην Αφρικη
Καθε πληροφορία σας εινα χρησιμη, ευχαριστω!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Keora , περιμενω οποτε μπορεσεις να μας πεις για τα ταξιδια σου , κυριως ποια περιοχη επισκεφτηκες στο Μεξικο και εντυπωσεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom