• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καλησπερα κ καλο μας ταξιδι...

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
τα τελευταια δυο χρονια παω διακοπες στη ναξο..το νησι με εχει μαγεψει.ψαχνω την αφορμη να φυγω απο αθηνα κ να εγκατασταθω εκει μονινα.δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα.δε μπορεις να φυγεις απο τη μια στιγμη στην αλλη για πολλους λογους.ψαχνω για ατομα που τρεφουν την ιδια λατρεια για το νησι..φυσικα δε παυουν να μου αρεσουν γενικα τα ταξιδια κ καθε φορα που εχω την ευκαιρια φευγω..το ονειρο μου ειναι να εχω ως βαση τη ναξο κ να γυρισω ολο το κοσμο...να επιστρεψω εκει ομως...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εμας μας αρέσει γενικώς να την κάνουμε.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Mολις βρηκες το ατομο αυτο!
Και γω το ιδιο νιωθω για τη Ναξο.Φετος πηγα για δευτερη φορα.
Καλως ηρθες!

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Πήγα φέτος στη Νάξο και είχαμε μεταξύ μας μια σχετική θεωρητική συζήτηση (για το να ζεις σε νησί, π.χ. στη Νάξο).
Τι σας αρέσει τόσο ώστε θα θέλατε να μείνετε;

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
σας ευχαριστω ολους..στη ναξο μπορει κανεις να βρει τα παντα.εχω σιχαινομαι τη ζωη στην αθηνα κ θεωρω οτι δεν υπαρχει ποιοτητα.προτιμω μια ησυχη ζωη,φυσικα σε ενα μερος που να μπορει να ανταποκριθει στα ενδιαφεροντα μου.η ναξος ειναι αυτο το μερος πιστευω...μου βγαζει ιδιαιτερα την αισθηση του πολιτισμου,πραγμα το οποιο εχουμε ξεχασει εδω στην αθηνα...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειναι ενα μεγαλο νησι χωρις να ειναι τεραστιο,δεν εχει το μεγεθος της Φολεγανδρου για παραδειγμα οπου το χειμωνα θα βαριοταν κανεις.
Εχει πραγματα να κανεις ολο το χρονο,εχει μονιμους κατοικους ,οι οποιοι μου αρεσουν και τους βρισκω ζεστους και φιλικους .
Μου αρεσει πολυ η χωρα της Ναξου και μου αρεσουν πολυ και οι παραλιες της.Εχει μια αυταρκεια στα αγαθα ως νησι ,διοτι εχει κτηνοτροφια και γεωργια.
Βεβαια δεν παυει να εχει τα προβληματα ολων των νησιων:ελλειψη ιατρικων κ νοσοκομειακων υποδομων,δυσκολιες σε δασκαλους και σχολεια κλπ
Δεν ξερω αν θα εμενα για ολη μου τη ζωη αλλα σιγουρα για 3-4 χρονια θα ηθελα να το δοκιμασω.Και εννοειται οτι αν ειχα τη δυνατοτητα ,θα αγοραζα ενα εξοχικο στο νησι αυτο.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Δεν ξέρω τις συνθήκες στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω να σας πω ότι αν το θέλετε, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους (και φυσικά το επαγγελματικό) και προσπαθήστε να πάτε τώρα. Όσο περισσότερο "δεσμεύεσαι" με διάφορους τρόπους στην Αθήνα, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Ελπίζω να τα καταφέρετε! :)

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
μαλλον δε γραφω στο σωστο σημειο αλλα θα ηθελα καποιος να με βοηθησει σχετικα με το forum...εχω μπερδευτει.δεν μπορω να καταλαβω,που βλεπω τα μηνυματα μου,πως βαζω φωτο κ γενικα το πως λειτουργει..θελω τις βασικες πληροφοριες.ευχαριστω...

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
που ακριβως δημοσιευω τη δικια μου ιστορια....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πηγαινε στις ταξιδιωτικες ιστοριες-ταξ. ιστοριες σε εξελιξη.
Εκει πανω αριστερα εχει μεσα σε κουτακι τις λεξεις Νεο θεμα .
Το ανοιγεις,βαζεις τιτλο και αρχιζεις να γραφεις.
Σχετικα με τα μηνυματα σου τωρα.
Αν καποιος σου στειλει προσωπικο μηνυμα σου πεταει το σαιτ απο μονο του ειδοποιηση.
Σχετικα με φωτο δεν ξερω να σου πω
Νομιζω πας στη Φωτογραφικη γκαλλερυ απο το κεντρικο μενου του φορουμ και ανεβαζεις φωτο.

naxosmania

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
σε ευχαριστω παρα πολυ κλεοπατρα..ειχα χαθει λιγο.αλλα θα το βρω,που θα παει.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom