• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλησπέρα...

art-emis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλική Πολυνησία
....και από μένα! Το όνομα μου είναι Άρτεμις και είμαι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας . τα τελευταία χρόνια στην προσπάθεια μου να γνωρίσω την Ελλάδα, έχω πραγματοποιήσει πολλά ολιγοήμερα ταξίδια σε νησιά και στην ηπειρωτική χώρα. Θα ήθελα να γράψω για το φετινό μου ταξίδι στη Σίφνο αλλά δεν ξέρωσε ποιο group θεμάτων να το εντάξω. θα με διαφωτίσετε :) :) ;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Αν θέλεις να γράψεις ταξιδιωτική ιστορία, τότε θα πας στην ενότητα "Ταξιδιωτικές ιστορίες", θα επιλέξεις την κατηγορία "Ταξιδιωτικές ιστορίες σε εξέλιξη" και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπί "Νέο θέμα". 'Οταν θα τελειώσεις την ιστορία θα ειδοποιήσεις κάποιον από τους συντονιστές για να τη μεταφέρει στις ολοκληρωμένες.

Αν θέλεις απλά να γράψεις κάποιες εντυπώσεις, σχόλια ή πληροφορίες, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα υπάρχοντα θέματα που αφορά στη Σίφνο ή να ανοίξεις νέο, στην ενότητα "Αναζήτηση πληροφοριών για προορισμούς", στην κατηγορία "Ελλάδα", "Νησιά Αιγαίου".

art-emis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλική Πολυνησία
ευχαριστώ πολύ!! στην πορεια θα τα βρισκω πιο ευκολα ολα ελπιζω και θα σας γεμισω ταξιωτικες μου εμπειριες!!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς ήλθες και από εμένα.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο