• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλημερα σας

kostiska

Member
ειμαι νεος στο φορουμ και χαιρομαι για αυτο.ειμαι 20 χρονων και ψαχνω καποιο μερος για να περασω 4-5 μερες με την κοπελα μου το καλοκαιρι.θελω κατι οικονομικο μιας και ειμαστε φοιτητες :D .ψαχνω μαλλον καποιο νησι το οποιο δεν θα χρειαζεται μεταφορικο μεσο και θα ειναι σχετικα ηρεμο (οχι νεκρο..απλα να μην γινεται πανικος) γραφικα ταβερνακια,ωραιες παραλιες και κανενα μπαρακι για χαλαρο ποτακι..ερηξα μια ματια σε αλλες συζητησεις στο φορουμ αλλα μαλλον μπερδεφτηκα πιο πολυ.περιμενω την βοηθεια σας .ευχαριστω

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Καλη μέρα και καλώς ήλθες!
Ειναι δικαιολογημένο να μπερδευτηκες, ψάχνοντας στις απόψεις των μελών του φόρουμ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, τις εκθέτει και εσύ με την σειρά σου, αφού τις λάβεις υπ΄όψη, παίρνεις τις αποφάσεις σου, σύμφωνα με τα γούστα σου!
Για την περίπτωση σου θα αποφύγω να σου δώσω προτάσεις γιατί απέχω αρκετά από την ηλικία σου :( και για αυτό δεν ειμαι ο κατάλληλος!
Πάντως πιστευω, πως όταν εισαι 20 χρονών, με την κοπέλα σου, όπου και να πας, τέλεια θα περάσεις :clap:
Καλό καλοκαίρι.

skoumpi

Member
Καλωσήρθες και απο μένα! Καλό καλοκαίρι σου ευχομαι! Που μένεις γιατί έχει σημασία απο που θα ξεκινήσετε για τα έξοδα μεταφοράς! Πάντως μην ανησυχείς....
Η Ελλάδα είναι πανέμορφη οποτε θα περάσετε ωραία σχεδόν οπου και να πάτε!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και καλα να περασετε το καλοκαιρι σας. Περιμενουμε να μας πεις που μενεις για να πουμε ιδεες.

kostiska

Member
Kαλως ηρθες και καλα να περασετε το καλοκαιρι σας. Περιμενουμε να μας πεις που μενεις για να πουμε ιδεες.
καλως σας βρηκα.μενω αθηνα.θα με βοηθουσατε παρα πολυ εαν μου δινατε καποιες προτασεις,επειδη ο χρονος περναει και φοβαμαι πως θα ανεβουν πολυοι τιμες

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
εγω θα προτεινα Σιφνο;)εχει ομορφα ,ησυχακαι γραφικα μερη, και πιο εντονη νυχτερινη ζωη στην απολλωνια. βεβαια θα ηταν καλο καποιο μεταφορικο μεσο , αλλα και εγω χωρις ειχα παει, και ηταν μια χαρα...

α , καλως ηρθες και καλα ταξιδια:)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Τι λες για Υδρα η Σπετσες?

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μπα, δε νομιζω να ειναι πιο ακριβα απο αλλα νησια.

kostiska

Member
Μπα, δε νομιζω να ειναι πιο ακριβα απο αλλα νησια.
ειμαι κατα μεγαλο ποσοστο σιγουρος οτι ειναι ιδιαιτερα ακριβα επειδη πηγε η αδερφη μου περυσι..θα το κοιταξω ομως,παντως.ευχαριστω πολυ που απαντησες :D ,μηπως εχεις και καμια αλλη ιδεα τωρα που γυρναει ??

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πες μας σε ποια νησια εχεις παει ωστε να εχουμε ενα μπουσουλα.
Σιφνος που ειπαν παραπανω,Μηλος κλασικο ζευγαρονησι με τελειες παραλιες.Αμοργος πολυ νεανικη φαση επισης.
Δεν κοιτατε να νοικιασετε κανενα μηχανακι να εχετε το κεφαλι σας ησυχο με τις μεταφορες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom