• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλα ταξιδια σε ολους

gratsounas

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
γεια σε ολους.ειμαι νεο μελος,αλλα παρακολουθω τις ιστοριες σασ εδω και ενα χρονο που αρχισα κυριως τα οργανωμενα ταξιδια.με λενε γιωργο ειμαι 33 χρονων απο τα ομορφα γιαννενα.βοηθηκα παρα πολυ απο πολλες ιστοριες και πληροφοριες που διαβασα για διαφορα μερη.σε 2 χρονια εχω παει στην ελλαδα, στο βολο - πηλιο , λαρισα , κυθηρα το καλοκαιρι που μας περασε , αθηνα , θεσσαλονικη , και στο εξωτερικο στην σεβιλη , μαγιορκα , ρωμη 2 φορες , ναπολι 2 φορες , μιλανο (μοντσα φορμουλα 1 ) , στουτγκαρδη , μπανσκο , και τωρα ετοιμαζομαι την αλλη βδομαδα για ναπολι 3 μερες και λονδινο αλλες 4 ημερες.ειναι πολυ ωραια τα ταξιδια!με βοηθησαν παρα πολυ οι πληροφοριες σας.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε κατι για το λονδινο.ευχαριστω!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλώς ήρθες στη μεγάλη ταξιδιωτική παρέα! Έχεις πάρει όρη και βουνά απ' ότι βλέπω και καλά κάνεις! Πάντα τέτοια..
Σε ό,τι αφορά το Λονδίνο, εκτός από ταξιδιωτικό οδηγό που υπάρχει στο forum, μπορείς να βοηθηθείς κι από τις ιστορίες των μελών που έχουν ταξιδέψει. Αν έχεις ερωτήσεις επί συγκεκριμένου για την πόλη, είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσουν οι ειδήμονες! :clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες !
Πολυ ιδιαιτερο νικ
Μου αρεσει!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!καλά ταξίδια εύχομαι και όσο για το Λονδίνο...τάχουμε γράψει...αχχχχ θα περάσεις τέλεια!κάνε μια αναζήτηση και θα βρείς πάρα πολλές πληροφορίες από τις ιστορίες μας κλπ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom