• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καινουργιο μελος-χαιρετισμος

ikagkelidis

Member
Επόμενο Ταξίδι
κωνσταντινουπολη
Ταξίδι-Όνειρο
νεα υορκη
Φιλοι μου ταξιδευτες,σας χαιρετω ολους με χαρα και σεβασμο.
Ευχομαι σε ολους σας,πολλα και ενδιαφεροντα ταξιδια,με ομορφες διηγησεις,που οπωσδηποτε θα αρεσουν σε ολους.
Λιγα πραγματα για μενᨨ.το ονομα μου ειναι Γιαννης,μενω ανω γλυφαδα με την οικογενεια μου[παντρεμενος με τεσσερα παιδια]και διψα για ταξιδια.εχω ταξιδεψει αρκετα ευρωπη μονο προς στιγμην[αγγλια,ισπανια,γαλλια,κ.α],και εχω αρκετα πραγματα να διηγηθω,με αρκετο μαυρο χιουμορ[και για μενα-φυσικα] και παραστατικοτητα.ευχομαι αν βεβαια υπαρχει ενδιαφερον να κανω καποιες διηγησεις[τον περασμενο Ιουλιο ειχα παει νοτια ισπανια[μαλαγα,γιβραλταρ,και αλλου-συν γυναιξι και τεκνοις φυσικα.:clap:

ph2

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλώς όρισες στην παρέα μας Γιάννη.Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου.Φυσικά και περιμένουμε τις ιστορίες σου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εννοειται οτι μας ενδιαφερουν οι ιστοριες σου! Αν μαλιστα εχουν μαυρο χιουμορ και αυτοσαρκασμο θα τις απολαυσω, ειναι βεβαιο! Να σου ζησουν και τα τεσσερα και χαρα στο κουραγιο σου που καταφερνεις να κανεις ταξιδια με τα παιδια σου! Συγχαρητηρια!

mafalda

Member
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη (ολη)
καλωσηρθες στη παρεα μας και ανυπομονουμε να διαβασουμε τις ιστοριες σου!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς όρισες!Πότε πρόλαβες βρε θηρίο και τα τέσσερα!Άλλοι στην ηλικία δεν έχουν ούτε την υποψία για οικογένεια...Λοιπόν ξεκίνα γράφεις τις εμπειρίες σου από τις εκδρομές σου!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!!
Πολύ ωραία όλα, περιμένουμε να διαβάσουμε και για τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες!! :D

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Kαλωσήρθες φίλες μας. Περιμένουμε με χαρά τις εντυπώσεις σου από τα πολυπληθή οικογενειακά σου ταξίδια..:)

varioAthens

Member
Και πήρες μαζί και τα 4 παιδιά βρε θηρίο? Τι ηλικίες έχουν?
Καλωσόρισες ikagkelidis!!! :)
Με χαρά περιμένουμε να μας διηγηθείς τις ιστορίες σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα