• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

κάρτα A-CLUB (Accor Hotels)

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
μετα απο προσφατη διαμονη μου σε ξενοδοχειο της αλυσιδας accor για πρωτη φορα, μου ηρθε ταχυδρομικως μια καρτα μελους του προγραμματος A-CLUB.
τη χρησιμοποιει κανεις?
βγαζει απο οτι ειδα τακτικα καποιες προσφορες, αλλα βεβαια δεσμευεσαι ουσιαστικα απο τα ξενοδοχεια της εν λογω αλυσιδας..
ωστόσο σιγουρα περιλαμβανουν αρκετες επιλογες αφου συγκαταλεγονται μεταξυ αλλων τα sofitel, mercure, novotel, ibis...

αυτο που θελω να μαθω ειναι αν με την εν λογω καρτα μπορεις να πετυχεις καποια εκπτωση (χωρις να κανεις εξαργυρωση ποντων ή να επιλεξεις ειδικη προσφορα για τους κατοχους της καρτας) σε σχεση με το αν κανεις κρατηση διχως να εισαι κατοχος αυτης..
επιπλεον ισχυουν τα περι αναβαθμισεων των δωματιων?

θελω να δω αν θα μπει στο συρταρι με τα αχρηστα αντικειμενα ή αν θα την υπολογιζω για τα επομενα ταξιδια μου...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν μένεις συχνά σε ξενοδοχεία της αλυσίδας και μαζέψεις αρκετούς πόντους, μπορείς να τους ανταλλάξεις για hotel vouchers (πχ 40e για 2000 πόντους) ή ακόμα για αεροπορικά μίλια... δε νομίζω ότι υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις για τα μέλη (ακόμα και να κλείσεις δέκα βραδιές σε ένα χρόνο και να γίνεις silver οι έξτρα παροχές είναι μικρές πχ welcome drink και welcome gift)... upgrade δωματίου μόνο για τους gold και platinum... προσοχή οι πόντοι λήγουν αν δεν κάνεις άλλη μια διαμονή σε διάστημα ενός χρόνου, οπότε μετάφερέ τους στη λήξη σε κάποιο πρόγραμμα μιλίων... δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης με χρήση πόντων και μετρητών ούτε έχω δει ακόμα κάποια προσφορά δωρεάν βραδιών για αριθμό διαμονών όπως είχε φέτος το καλοκαίρι το goldpointsplus (Stay 2 get 1 Free)...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Οι πρώτοι 25,000 που θα παίξουν στο τζάκποτ των Accor Hotels κερδίζουν κατευθείαν 500 πόντους Le Club Accorhotels.

https://www.facebook.com/leclubaccorhotels/app_379675435389468

Μπορείτε να παίζετε στο τζακπότ κάθε βδομάδα μέχρι την 10/05/2012 με δώρο 10 βραβεία των 25,000 πόντων (αρκετοί για ένα weekend σε δίκλινο) και 1 μεγάλο βραβείο 1,000,000 πόντων (αρκετοί για 52 weekend σε δίκλινο).

Για να παίξετε πρέπει να έχετε λογαριασμό facebook και κάρτα Le Club Accorhotels.

Oι όροι του παιχνιδιού είναι εδώ και αναλυτικά τα έπαθλα εδώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom