mlefkad
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ευχαριστώ Γιώργο για την πληροφορία σχετικά με τη ryanair! Πολύ σωστά τα λες για τη Σουηδία. Πάω χρόνια εκεί και βλέπω πόσο χαλαροί είναι οι ρυθμοί ζωής...
Και ομως εχουν και χαρτινο κουτι και περναει καποιος και ελεγχει και με αυτο τις αποσκευες.δεν υπαρχει χαρτινο κουτι,ενα μεταλικο κουτι υπαρχει. Που ειναι το δυσκολο να καταλαβεις? εχεις διαβασει καθολου το site της ryanair?
η μονο τα φορουμ? Αν η αποσκευη ειναι στις επιτρεπομενες διαστασεις, δε θα χεις προβλημα.
σκοπευεις να κλεισεις εισητιριο με ανταποκριση?
Για το last minute offer μπορει να ισχυει.Σπανια ομως και αρα δεν αξιζει να το ρισκαρεις
δεν υπαρχει χαρτινο κουτι,ενα μεταλικο κουτι υπαρχει. Που ειναι το δυσκολο να καταλαβεις? εχεις διαβασει καθολου το site της ryanair?
η μονο τα φορουμ? Αν η αποσκευη ειναι στις επιτρεπομενες διαστασεις, δε θα χεις προβλημα.
σκοπευεις να κλεισεις εισητιριο με ανταποκριση?
Για το last minute offer μπορει να ισχυει.Σπανια ομως και αρα δεν αξιζει να το ρισκαρεις
Ευχαριστώ πολύ, όσα έγραψες τα γνώριζα ήδη, απλώς μ'αρέσει να διαβάζω αρκετά πριν ασχοληθώ με κάτι και να μην διαμορφώνω άποψη με τη μια ή τις 3 φορές που θα έχω πάει κάπου. Για να διάβασα για το κουτί, σημαίνει ότι μάλλον υπάρχει- κάτι που προφανώς αγνοεί ο osfialgia -όταν μίλησα για ανταπόκριση, εννοούσα 2 διαφορετικές πτήσεις, μάλλον το εξέφρασα λάθος. κάποιες είναι σαφέστατα πιο οικονομικές από το αεροδρόμιο Μακεδονία, εννοώ να πετάξεις από άλλα αεροδρόμια προς τον προορισμό που θέλεις, απ'ότι να πετάξεις απ'ευθείας. Και για την έξτρα βαλίτσα γνώριζα ότι την πληρώνεις 4 φορές. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι λίγο παρόμοια σε αρκετές low cost και charter εταιρείες. Εκείνο που με ενδιέφερε να μάθω είναι το κουτί και φυσικά οι καθυστερήσεις...Και ομως εχουν και χαρτινο κουτι και περναει καποιος και ελεγχει και με αυτο τις αποσκευες.
Επισης mlefkad δεν υπαρχουν πτησεις της Ryanair με ανταποκριση οπως μπορει να το ξερεις απο αλλες εταιρειες.
Υπαρχουν δυο ξεχωριστες πτησεις οπου θα πρεπει να κλεισεις ξεχωριστα τα εισιτηρια που σημαινει οτι αν θες να εχεις εξτρα βαλιτσα θα την πληρωσεις 4 φορες και οχι 2 σαν ενιαιο εισιτηριο, μετα θα πρεπει να παρεις τις αποσκευες σου, να τις ξαναπαραδοσεις και να ξαναπερασεις απο ελεγχο ασφαλειας κτλ κτλ
Διαβασε μια το φορουμ και θα σου λυθουνε ολες οι αποριες. Αλλα δεν υπαρχει λογος να φοβασαι.
εγώ νομίζω ότι είναι πονηριά της ραιαναιρ το χάρτινο κουτί, από την άποψη ότι στο μεταλλικό κουτί αν η βαλίτσα σου είναι παραφουσκωμένη αλλά έχει κάποια ελαστικότητα με λίγη πίεση παίρνει το σχήμα του κουτιού, ενώ τώρα το χάρτινο κουτί θα σχίζετε αμέσως και σε βάζουν να πληρώσεις.Κοιτα το κουτι ανοιγει κιολας ευκολοτερα οποτε ισως ειναι και καλυτερο