efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
με παλια ταυτοτητα ταξιδευεις εσωτερικο?και τι χαρτια χρειαζετε παιδι 9 χρονων για να ταξιδεψει(εσωτερικο)?
Για ταξίδι εσωτερικού δεν υπάρχει ανάγκη για ταξιδιωτικό έγγραφο. Αν ταξιδεύεις με πλοίο, τρένο, αυτοκίνητο, κτελ κλπ δε χρειάζεται τίποτα (ούτε για τον ενήλικα ούτε για το παιδί). Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, και πάλι οι δημόσιες αρχές δεν ζητούν τίποτα, αλλά ζητάει η αεροπορική εταιρία (έχουν υποχρέωση να ταυτοποιήσουν τους επιβάτες τους). Πρέπει να ρωτήσεις στην αεροπορική εταιρία που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τι έγγραφο τους αρκεί για την ταυτοποίηση.με παλια ταυτοτητα ταξιδευεις εσωτερικο?και τι χαρτια χρειαζετε παιδι 9 χρονων για να ταξιδεψει(εσωτερικο)?
και εγω λαθος καταλαβα αλλα για εσωτερικο ενοεις με αεροπλανο ? γιατι δεν νομιζω να χρειαζεσαι κανενα χαρτι για το παιδι.Λιγο μπερδεμενα τα λες. Μηπως εννοεις εξωτερικο και οχι εσωτερικο?
Πριν μία βδομάδα ταξίδεψα στη Μυτιλήνη με Agean και για τα παιδιά χρειάστηκαν τα μπλε βιβλιάρια υγείας.και εγω λαθος καταλαβα αλλα για εσωτερικο ενοεις με αεροπλανο ? γιατι δεν νομιζω να χρειαζεσαι κανενα χαρτι για το παιδι.
χρειαζεται το βιβλιαριο υγειας του παιδιου για να πιστοποιηθει το ονομα του εισητηριου.και εγω λαθος καταλαβα αλλα για εσωτερικο ενοεις με αεροπλανο ? γιατι δεν νομιζω να χρειαζεσαι κανενα χαρτι για το παιδι.
σωστα..ετσι είναι..χρειαζονται βιβλιαρια υγειας....Πριν μία βδομάδα ταξίδεψα στη Μυτιλήνη με Agean και για τα παιδιά χρειάστηκαν τα μπλε βιβλιάρια υγείας.