efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
η ερωτηση ειναι για εσωτερικο αεροπορικως.και φιλη αεροσυνοδος μου ειπε οτι παλια ταυτοτητα ειναι οκ και το παιδι με το βιβλιαριο υγειας.
Και σου έχουμε απαντήσει:η ερωτηση ειναι για εσωτερικο αεροπορικως.και φιλη αεροσυνοδος μου ειπε οτι παλια ταυτοτητα ειναι οκ και το παιδι με το βιβλιαριο υγειας.
Τώρα το γιατί η συζήτηση συνεχίζεται ακόμα, δίνοντας λάθος ή εκτός θέματος πληροφορίες, δεν το γνωρίζω....Για ταξίδι εσωτερικού δεν υπάρχει ανάγκη για ταξιδιωτικό έγγραφο. Αν ταξιδεύεις με πλοίο, τρένο, αυτοκίνητο, κτελ κλπ δε χρειάζεται τίποτα (ούτε για τον ενήλικα ούτε για το παιδί). Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, και πάλι οι δημόσιες αρχές δεν ζητούν τίποτα, αλλά ζητάει η αεροπορική εταιρία (έχουν υποχρέωση να ταυτοποιήσουν τους επιβάτες τους). Πρέπει να ρωτήσεις στην αεροπορική εταιρία που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τι έγγραφο τους αρκεί για την ταυτοποίηση.
παραληψη τεραστια και ζητω ταπεινα συγνωμη που δεν ανεφερα ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ οτι ειναι το ταξιδι,αλλα θεωρησα αυτονοητο οτι για να παρω το αυτοκινητο μου η το κτελ δε θα μου ζητησει κανεις ταυτοτητα καινουρια η εγγραφα για το παιδι.και παλι συγνωμη που σας μπερδεψα,ε?με παλια ταυτοτητα ταξιδευεις εσωτερικο?και τι χαρτια χρειαζετε παιδι 9 χρονων για να ταξιδεψει(εσωτερικο)?
Λάθος είναι όλες οι απαντήσεις που κάνουν γενίκευση: Επειδή κάποιος κάπου χρησιμοποίησε το χψ έγγραφο, να το λέει λες και είναι γενικός κανόνας.ποια ειναι η λαθος και ποια ειναι η εκτος θεματος απαντηση?:roll:
γιατι ποσταρεις τον εαυτο σου χωρις καν αυτο να απανταει στην αρχικη μου ερωτηση?:roll:
και το μονο που προτεινες ορθα -να ρωτησω την αεροπορικη εταιρια- το εκανα,και δινω την απαντηση για τυχον μελλοντικες αποριες,και γκρινιαζεις....τι σας εχει πιασει τελευταια πολλους εδω μεσα????????????
το βιβλιάριο υγείας θεωρείται επίσημο έγγραφο? αφού δεν έχει καμμία κρατική σφραγίδα ή υπογραφή. το επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης ανηλίκουη ερωτηση ειναι για εσωτερικο αεροπορικως.και φιλη αεροσυνοδος μου ειπε οτι παλια ταυτοτητα ειναι οκ και το παιδι με το βιβλιαριο υγειας.