eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
το καλοκαιρι σκεφτομαι να επισκεφτω την ξαδελφη μου στην Ολλανδια μαζι με μια φιλη της.την περιοδο ομως που θα την επισκεφτω θα κανει το διπλωματικη της και δεν θα μπορει να ειναι μαζι μας και βεβαια δεν θα μπορει να μας τρεχει πανω κατω.
ηδη εχω ξεκινησει το ψαξιμο γιατι στο διαστημα που θα μεινουμε εκει θελουμε να παμε Βελγιο,Βρυξελλες και αν τα καταφερουμε και Κολονια.
θα παμε με αεροπλανο αμστερνταμ και απο εκει ισως να νοικιασουμε αμαξι για να παμε λειντεν αλλιως οτι βρουμε.
οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
-εψαξα για τρενο απο αμστερνταμ για Λουξεμβουργο αλλα δεν εβγαλα ακρη το εχει κανει κανεις για να με βοηθησει?
-επεισης το ιδιο και για Βρυξελλες παρολο που νομιζω οτι βρηκα ενα τρενο που σε παει μονο με 7 ευρω απλα σκεφτηκα μηπως εκανα λαθος στην κρατηση και ειναι τοσο φτηνα.....
-ακομα τι προτεινετε να δουμε?
-να κανουμε ημερησιες εκδρομες στην καθε πολη η' να κλεισουμε και κανενα δωματιακι για μια διανυκτερευση?
προβλημα με μερες δεν εχουμε.οποια πληροφορια καλοδεχουμενη!
περιμενω τα φωτα σας!!
ηδη εχω ξεκινησει το ψαξιμο γιατι στο διαστημα που θα μεινουμε εκει θελουμε να παμε Βελγιο,Βρυξελλες και αν τα καταφερουμε και Κολονια.
θα παμε με αεροπλανο αμστερνταμ και απο εκει ισως να νοικιασουμε αμαξι για να παμε λειντεν αλλιως οτι βρουμε.
οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
-εψαξα για τρενο απο αμστερνταμ για Λουξεμβουργο αλλα δεν εβγαλα ακρη το εχει κανει κανεις για να με βοηθησει?
-επεισης το ιδιο και για Βρυξελλες παρολο που νομιζω οτι βρηκα ενα τρενο που σε παει μονο με 7 ευρω απλα σκεφτηκα μηπως εκανα λαθος στην κρατηση και ειναι τοσο φτηνα.....
-ακομα τι προτεινετε να δουμε?
-να κανουμε ημερησιες εκδρομες στην καθε πολη η' να κλεισουμε και κανενα δωματιακι για μια διανυκτερευση?
προβλημα με μερες δεν εχουμε.οποια πληροφορια καλοδεχουμενη!
περιμενω τα φωτα σας!!