καλημερα....τα τελευταια χρονια ειμαι φανατικη οπαδος των ταξιδιων...τα βλεπω σαν εμπειρια ζωης και με τον αντρα μου εχουμε την ιδια φιλοσοφια...και ονειρο μας ειναι να καταφερουμε να γυρισουμε ολο τον κοσμο...εδω κι εξι μηνες ηρθε στη ζωη μας η μικρη ζουζουνα μας και μας εφερε τα πανω κατω!!!φυσικα ειναι η πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη μας..ομως δε θελω να σταματησουμε εντελως την παλια αγαπημενη μας συνηθεια!!!ειχαμε σχεδον αποφασισει να παμε μια βδομαδα Σκωτια και να την αφησω στη μαμα μου(την οποια δεν βλεπει γιατι μενουμε μακρυα)...ομως ακουσα στην tv καποιον που ελεγε να μην απομακρυνομαστε απο τα παιδια μας τουλαχιστον πριν κλεισουν χρονο...και μ'εβαλε σε σκεψεις...τι να κανω;;;;;;;
να παω το ταξιδι μου ακολουθωντας τα πιστευω μου ή να το θυσιασω για να μην αναστατωθει η μπουμπου μου;;;
ειμαι πολυ ακαρδη μανα;;;βοηθηστε με ....πρεπει να νιωθω τυψεις που θελω να την αφησω για μια βδομαδα;;;:roll:
περιμενω την γνωμη σας...ευχαριστω,φιλακια!!
να παω το ταξιδι μου ακολουθωντας τα πιστευω μου ή να το θυσιασω για να μην αναστατωθει η μπουμπου μου;;;
ειμαι πολυ ακαρδη μανα;;;βοηθηστε με ....πρεπει να νιωθω τυψεις που θελω να την αφησω για μια βδομαδα;;;:roll:
περιμενω την γνωμη σας...ευχαριστω,φιλακια!!