• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ηθικο διλημμα....βοηθηστε

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Να κάνεις ο,τι σου λέει η καρδιά σου!Η άλλη λύση είναι να πάρεις το μπεμπέ μαζί!Αυτές τις μέρες μια φιλενάδα από το φόρουμ, μας γράφει για ταξίδι της στη Ρώμη μαζί με τον 5 μηνών γιο της!
Πάντως αν την αφήσεις, δε νομίζω οτι θα αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα ένα βρέφος μηνών, επειδή δε θα βλέπει τη μαμά του για κάποιες μέρες. Μην είμαστε υπερβολικοί! Αρκεί να μπορεί η μαμά σου να το κρατήσει, να έχει δηλαδή τα κουράγια!

rrrrr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια,Ν.ΥΟΡΚΗ,Μαλδιβες
τελικα μ'εβγαλε απο το διλημμα ο αγαπημενος μας πρωθυπουργος....αφου μας εκοψε το δωρο και κουτσουρεψε τους μισθους μας.οκ αντιο Εδιμβουργο...θυσια στο βωμο των ξεδιαντροπων....

MarilenaAth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
τελικα μ'εβγαλε απο το διλημμα ο αγαπημενος μας πρωθυπουργος....αφου μας εκοψε το δωρο και κουτσουρεψε τους μισθους μας.οκ αντιο Εδιμβουργο...θυσια στο βωμο των ξεδιαντροπων....
Ειναι κρίμα και αδικία.. :(

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Σε νιώθω απόλυτα... Κόφτε λίγο από δω, λίγο από κει και θα γίνει το ταξίδι. Πλέον ψωνίζουμε μόνο τα απαραίτητα...

elinikolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ολλανδία
Αν και άλλα κριτήρια σε έκαναν να πάρεις την απόφασή σου, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το μωράκι σου μαζί και αν δεν μπορείς σε κάποιο προορισμό, τότε να τον αλλάξεις! Τα παιδάκια μου την περασμένη εβδομάδα έκλεισαν τα 6 και 4 χρόνια τους και δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασαν αυτά τα χρόνια. Σαν χθες μου φαίνεται που τα φέραμε στον κόσμο και σε λίγα χρόνια θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα ζήσουν την δική τους ζωή. Τώρα λοιπόν θέλω να είμαι δίπλα τους, να ζήσω την κάθε τους στιγμή και να μοιραστώ μαζί τους τα πάντα (πόσο μάλλον τα ταξίδια). Θέλω να τους δώσω πρότυπα για την δική τους οικογένεια. Όταν η κόρη μου μού λέει ότι όταν κάνει παιδιά θα τα παίρνει πάντα μαζί της γιατί έτσι κάνω και εγώ με αυτά, νοιώθω την πλήρη αποζημείωση για όλο τον κόπο και χρόνο που έχω αφιερώσει (παρά το γεγονός ότι με την μητέρα μου μένουμε σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια, δεν έχουν μείνει εκεί περισσότερες από 2 νύχτες). Μου είναι αδύνατον να είμαι διακοπές, αραχτή στην παραλία και τα παιδιά μου πίσω στην Αθήνα. Μου είναι αδύνατον να ταξιδεύω στο εξωτερικό θαυμάζοντας άλλους πολιτισμούς και τα παιδιά μου να μην μπορούν να κάνουν το ίδιο. Εμείς λοιπόν οι 4 πάμε πακέτο και την Παρασκευή πετάμε για Μιλάνο και στην συνέχεια για Ρώμη. Φυσικά αυτή είναι η δική μου στάση ζωής, και δεν με κάνει καλύτερη μητέρα από εκείνες τις μανούλες που επιλέγουν να ταξιδεύουν μόνες! Ούτε τα παιδάκια τους θα αποκτήσουν πρόβλημα εξαιτίας αυτού! Κάνε λοιπόν αυτό που νοιώθεις και τότε σίγουρα θα πράξεις το σωστό.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom