Στήν Λίμνη Εύβοιας έχει έναν πολύ καλό ξενώνα(ΒΑΤΕΡΗ).Είναι σέ μεγάλο κτήμα(15-20 στρέμματα) καί τόν δουλεύει ένα πολύ εξυπηρετικό ανδρόγυνο.΄Η Βόρεια Εύβοια είναι όμορφη καί προσφέρεται γιά εξορμήσεις.Αλλά δέν έχω μείνει χειμώνα.μόνον φθινόπωρο καί δέν ξέρω άν πλήττεις.Πάντως άν υπάρχει μεγάλη παρέα τότε όλα είναι διαφορετικά..καλησπερα,θα θελαμε να ακνονισουμε ενα πα-σα-κυ ευβπια,χετε καποιον καλο ξενωνα στα υποψη??εχει μερη να γυρισουμε και αν δουμε??
ή προσφερεται μονο για καλοκαιρι/μπανια και τετοια??
ο Τζουτζούκος?Φίλε tzitziki, είσαι άτυχος που δεν πήγες αυτό το ΣΚ: Οργανώνει εκδρομή μέσω της εκπομπής του ο Άδωνις Γεωργιάδης σε Κάρυστο, Ερέτρια και Χαλκίδα με συνοδό τον ίδιο. Ειλικρινά, αν ήμουν καλά θα είχα πάει κιόλας για πολλούς λόγους (την Εύβοια, τον τρελό χαβαλέ, την Ευγενία και την ξενάγηση Άδωνι). Πραγματικά χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν μπόρεσα να πάω.
πρεπει να σαι απαρηγορητος..και καλα εσυ δεν μπορουσες να πας, εμας γιατι δεν μας ενημερωσες νωριτερα?ντροπη!Πραγματικά χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν μπόρεσα να πάω.