• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εσείς και ....τα pet!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
να σας συστήσω την φανή ,ειναι η σκυλίτσα μου που την έχω και στο προφίλ μου .
ειναι η καλύτερη μου φίλη ,και η παρέα μου παντού εκτός απο την δουλειά .την ξέρουν όλοι στην πολη ,στις δημόσιες υπηρεσίες ,έχει μάθει να περιμένει στην ουρά ,και γενικά έχει συμπεριφορά ανθρώπου . ειναι δυόμισι χρόνων ,και πραγματικά την αγαπώ .
στα ταξίδια δεν την παιρνω μαζί μου για ευνόητους λόγους και αυτό εινα το μοναδικό μου πρόβλημα .την αφήνω ομως σε έμπιστα άτομα ,και αυτή με περιμένει υπομονετικά .ειναι οι μοναδικές φορές που πληρώνω πολλα χρήματα στο κινητό ...
εσείες πώς τα πατε με τα pets???:roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Έχουμε, ως οικογένεια, μια γάτα την οποία αγαπά πολύ η κόρη μου. Είναι εντελώς αδύνατον να ταξιδέψει κανείς με γάτα, εγώ τουλάχιστον φοβάμαι και οτι στους πιο απλούς προορισμούς μπορεί να χαθεί και έτσι την αφήνω σπίτι και φροντίζω να έρχεται κάποιος άνθρωπος εμπιστοσύνης να την φροντίζει. Πέρσι το καλοκαίρι που λείψαμε αρκετά και έμεινε μόνη της έπεσε σε μελαγχολία η καϋμένη. Φέτος προβληματίζομαι πολύ τι να κάνω, δε θέλω να την παω σε πανσιόν για ζώα, γιατι τα έχουν σε κλουβιά. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, είναι σπίτι της, στο χώρο της και έχει τη δυνατότητα να κινείται. Δυστυχώς, κανείς από τους γνωστους μου που μένει το καλοκαίρι στην πόλη δε θέλει να τη φιλοξενήσει σπίτι του. Έτσι, της ταλαίπωρης της λείπει η ανθρώπινη συντροφιά στην οποία είναι συνηθισμένη και όταν επιστρέφουμε την πιάνει η συγκίνηση και κλαίει συνεχώς.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
υποθέτω έρση οτι η γάτα δεν ειναι κεραμιδόγατα !!! γιατί δεν θα καθόταν στο σπίτι..!!.δηλαδή και σύ τραβάς λούκι ...ομως δεν αλλαζω με τιποτα να μην εχω ζωάκι.. ολο και κάτι βρίσκομε να το κάνομε . η γάτα ειναι πιο ανεξάρτητη και μένει πιο εύκολα μόνη ,ενώ τα σκυλάκια ...άσε ...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η γάτα μας είναι ράτσα κεραμιδόγατα. Πράγμα το οποίο σημαίνει οτι αφήνω ανοικτή την μπαλκονόπορτα προκειμένου να κάνει τις βόλτες της και να αερίζεται η καϋμένη και όταν γυρνώ από τις διακοπές ελπίζω το σπίτι να εξακολουθεί είναι άθικτο, χωρίς να έχει περάσει από μέσα ο κλέφτης. Μέχρι στιγμής το βρίσκω τίγκα στη σκόνη, αλλά απείραχτο. Η έλευση της γάτας μας δεν ήταν δικιά μας επιλογή. Ουσιαστικά μας επιβλήθηκε από την κόρη μας που ως μοναχοπαίδι ήθελε ένα ζωάκι. Της έδωσε τόση χαρά που δε λέγεται. Και φυσικά και εμείς την αγαπήσαμε πια. Τι να κάνω όμως μου λες, με το χελωνάκι που είναι γλυκού νερού και μετά από 13 χρόνια, έχει τόσο πολύ μεγαλώσει που είναι σχεδόν Carretta Carretta και ασφυκτιά πια μέσα στο κουτί που έχει για ενυδρείο. Εκεί άραγε στο Ενυδρείο του Ηρακλείου μήπως μπορούν να το δεχθούν; Ξέρει κανείς;

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Είχαμε πάντα γάτα στο σπίτι
Η μαμά μου έδινε σε όλες το ίδιο όνομα> Ντέπυ
Οι Ντέπες ήταν αναπόσπαστο τμήμα της πατρικής μου οικογένειας.
Μέχρι που ήρθε ο Mr μου, που δεν τα πάει καλά με τα εσωτερικά κατοικίδια, και απέκτησα σπίτι χωρίς Ντέπυ.
Έβλεπα λοιπόν τις Ντέπες και τις χαιρόμουν στο σπίτι της μητέρας μου.
΄Ολες είχαν κάτι κοινό. Τους μιλούσαμε και απαντούσαν. Ακολουθούσαν τη μητέρα μου κατά πόδας και κουβέντιαζαν του καλού καιρού.
Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για τη μητέρα μου και για την Ντέπυ, το όνομα δεν χάθηκε.
Ο αδελφός μου πήρε ένα σκυλάκι που το ονόμασε Ντέπυ.
Κορίτσια στην οικογένεια δεν κάναμε για να συνεχιστεί το όνομα της μητέρας μας, αλλά τουλάχιστον φροντίσαμε να διαιωνιστεί το όνομα της κολλητής της.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ε παιδιά ! τι γίνεται?? που ειναι τα χελωνάκια σας ,οι σαυρίτσες ,τα χαμστεράκια, τα κουνελάκια??? κανένας???????????

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
εγω renata εχω συλλογη απο γάτες... αλλα εκτος σπιτου...εχω βεβαια τον χωρο και απολαμβανουν την φροντιδα μου αλλα ειναι ανεξαρτητες... εχω γατες εδω και 25 χρονια και τρελενομαι γι'άυτες... παρε και ενα δειγμα...

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Εγώ έχω μία γάτα 8+ ετών τη Μένια, είναι το παιδί μου, δεν την αλλάζω με τίποτα! Στα ταξίδια φυσικά μένει με τους γονείς μου. Επίσης έχω 2 παπαγαλάκια budgerigar που κακαρίζουν όλη την ώρα και μία νεροχελώνα κοντά 3 ετών σε ενυδρείο. Αυτή είναι όντως πρόβλημα στα ταξίδια γιατί η μητέρα μου αρνείται να την πάρει (τη μία και μοναδική φορά που την ανέλαβε είχε μέγεθος νομίσματος και έπεσε σε νάρκη, η μητέρα μου τρελάθηκε γιατί νόμιζε ότι πέθανε:bleh::D και δεν τη θέλει από τότε). Την δίνουμε λοιπόν στην πεθερά μου μέσα σε μια μεγάλη λεκάνη με φίλτρο και θερμοστάτη και ο Θεός βοηθός.
ΕΡΣΗ φτιάξτε της ένα ενυδρείο και όταν φεύγετε ή να έρχεται κάποιος να την ταίζει ή να ρίχνετε τη θερμοκρασία και να πέφτει σε νάρκη. Και η Τάρτη μας για 3 χρονών είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος (είδες τι κάνει το μεγάλο ενυδρείο και η μάσα?:cool:) και πλέον το δάγκωμά της κόβει δάκτυλο!!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τι να σας κανω που δεν προλαβα να παρω την φωτογραφική μηχανή.
Σήμερα το απογευμα στην αυλή μας εμφανίστηκε ενας μικρός ...σκατζοχοιρος.
Ηπιε λιγο απο το νεράκι των γατιων που τον κοιταζαν περίεργα, εκανε μια βολτιτσα και μεχρι να βρω τη μηχανη εξαφανιστηκε στο διπλανό οικόπεδο.
Κατα τ ΄αλλα εχουμε δυο γάτες κι ενα σκύλο ( αγροτοσπιτο γαρ) Εχουμε ξεμεινει απο παπαγαλάκια, και λογης ψαρια που κουβαλάει ο μικρός.
ΥΓ Αν και οι κοτες δεν περιλαμβάνονται στα pet οταν σας δειξω φωτο απο ενα συγκεκριμένο κοτοπουλάκι θα καταλάβετε , γιατι ειναι μοναδικό. Επιφυλάσσομαι.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ΕΡΣΗ φτιάξτε της ένα ενυδρείο και όταν φεύγετε ή να έρχεται κάποιος να την ταίζει ή να ρίχνετε τη θερμοκρασία και να πέφτει σε νάρκη. Και η Τάρτη μας για 3 χρονών είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος (είδες τι κάνει το μεγάλο ενυδρείο και η μάσα?:cool:) και πλέον το δάγκωμά της κόβει δάκτυλο!!
Φροντίζω να ταίζει και τη χελώνα το άτομο που έρχεται να ταίσει και τη γάτα και της αλλάζει και το νερό. Απλώς τη λυπάμαι ετσι που έχει μεγαλώσει και ασφυκτιά πια το ζωντανό μέσα στο ενυδρείο -κλουβί του και δεν ξέρω τι να κάνω. Άσε που ζουν πολύ και θα μας θάψει, πράγμα που σημαίνει οτι η δυστυχία του θα παραταθεί επι μακρόν. Όπως και να το κάνουμε δεν ειναι φυσιολογικό να ζει σε ενα μικρό, για το μεγεθός του, κουτί.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
καλο ξημερωμα Ρενατα. σου γραφω με την Λιζα στα ποδια μου. παρα την ζεστη εχει ξαπλωσει με το κεφαλι της στης πατουσες μου. σε λιγο θα αρχισει την ιεροτελεστια φιλακια φιλακια... η Λιζα ειναι το κοκερ μου. ειναι πεντε χρονων καταξανθη με τερασιες βλεφαριδες,μια απο τις καλυτερες μου φιλες την φωναζει Αλικη. ειναι χαδιαρα, παιχνιδιαρα και καταλαβαινει τα παντα οπως και η δικη σου κουκλα... λενε πως ενας σκυλος μπορει να μαθει ως τεσσερις χιλιαδες λεξεις ειμαι σιγουρη πως της ξερει. της μιλαω οπως μιλαω στις φιλες μου η οπως θα μιλαγα σε μια λιγο μικροτερη αδερφη.... ουτε εγω την περνω μαζι μου αλλα μενει με την μαμα μου οταν φευγω που υπεραγαπα επισης...δεν την αλλαζω με ολα τα χρυσαφια του κοσμου... να σου πω μια ιστορια που με συγκλονισε μαζι της. Πριν τεσσερα χοινια εκανα ενα πολυ μεγαλο χειρουργειο. εμεινα μεσα στο νοσοκομειο ενα μηνα με παροχετευσεις υποδορια μορφινη και απειρα παυσιπονα...οταν βγηκα επρεπε να μεινω αλλλο ενα μηνα σχεδον στο κρεββατι και η αναρωτικη μου αγγιζε τους τρεις μηνες... τα ζωα επρεπε να μεινουν μακρια απο τα ραμματα ειπε ο γιατρος. με πηγαν οι γονεις μου σπιτι τους. η Λιζα κοντεψε να ξεκολλησει την ουρα της απο την χαρα της που με εβλεπε... αλλα δεν μπορουσα να την αγγιξω.... με βοηθησαν να ξαπλωσω...εξω ειπε η μαμα μου, Λιζακι δεν πρεπει να μπεις ξανα εδω για λιγο συνεχισε..η Λιζα χαμηλωσε την ουρα βγηκε απο το δωματιο με κοιταζε και εκλαιγε τρυφερα οπως κανει παντα οταν την χαυδευω δειχνοντας την χαρα της που γυρισα. η πορτα του δωματιου ειναι συρωμενη και μπροστα της εχει ενα μαρμαρακι. ενα μηνα κοιμοταν εκει, οχι στο κρεββατι της... η πορτα ανοιγε με κοιταζε μου κουναγε την ουρα,εκλαιγε γλυκα αλλα μεσα δεν μπηκε..την ενιωθα ομως εξω φυλακα αγγελο. δεν μπορω να σου πω ποση ωρα με φυλαγε οταν η μαμα μου της ειπε ελα Λιζακι μπορεις να μπεις αλλα ησυχα η Μαρια ειναι κουρασμενη... ρουχαλιζει και ονειρευεται τωρα...ελπιζω δικα της ταξιδια... καλη μερα Ρενατα:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom