• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

επισημο γραμμα βοηθεια

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
μηπως καποιος με πολυ καλη γνωση αγγλικων μπορει να με διαφωτισει πως να γραψω ενα επισημο γραμμα για πρεσβεια?
πρεπει να δηλωνει οτι ειναι ο γονεας του ταξιδιωτη , οτι εχει γνωση του εν λογω ταξιδιου απο ταδε ημερομηνια ως ταδε και οτι θα στηριξει οικονομικα το ταξιδι....
ευχαριστω!!!!!

δεν ηξερα που να κανω τη τοποθετηση, μου φανηκε το πιο σωστο μερος ...:)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καθηγήτριες !!!!!!!!!!!!!
emergency!!!!!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
μηπως καποιος με πολυ καλη γνωση αγγλικων μπορει να με διαφωτισει πως να γραψω ενα επισημο γραμμα για πρεσβεια?
πρεπει να δηλωνει οτι ειναι ο γονεας του ταξιδιωτη , οτι εχει γνωση του εν λογω ταξιδιου απο ταδε ημερομηνια ως ταδε και οτι θα στηριξει οικονομικα το ταξιδι....
ευχαριστω!!!!!

δεν ηξερα που να κανω τη τοποθετηση, μου φανηκε το πιο σωστο μερος ...:)
Σίγουρα θα βρείς templates στο internet... Εν πάσει περιπτώσει, αν δεν:

Μια ιδέα θα μπορούσε να είναι,

"Dear Sirs,

My name is XXXX XXXX and i am the father and legal custodian of XXXX XXXX, who will be travelling to XXX from XX.XX.XXXX until XX.XX.XXX. I and i alone am going to provide all the necessary financial supoport required for my son's/doughter's travel, and i am willing to undertake all financial obligations of my son that may come as a result of this trip."

Αλλά αν μπορεί ας σου απαντήσει καλύτερα και κάποιος νομικός γιατί ίσως το παραπάνω να υπόσχεται παραπάνω πράγματα από όσα θα έπρεπε.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ευχαριστω για τη βοηθεια....απο κατι δειγματα στο ιντερνετ,κατι γνωσεις που ανεσυρα απο τη μνημη συν τη βοηθεια εκανα μια σαλατα...αρκει να το δεχτουν γιατι βλεπω πλεον εφιαλτες με το θεμα της πρεσβειας....!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Να υποθέσω πως στο ζήτησαν στην πρεσβεία της Ινδίας; :mad::mad:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Να υποθέσω πως στο ζήτησαν στην πρεσβεία της Ινδίας; :mad::mad:
Πολυ σωστα....και ειναι η τριτη φορα που παω γιατι τη πρωτη δε μας το διευκρινισε, τη δευτερη φεραμε κατι αλλα χαρτια αλλα αυτο το χε ξεχασει να μας το πει....τη τριτη ευχομαι να βγουν οι βιζες:haha:

μολις ειδα το 12 μερες και 20 ωρες απο κατω...7 μερες η βιζα για καποιον μη ελληνα, αν ζητησει κατι ακομα θα τη βαλω να πληρωσει τα εισιτηρια ...

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Πολυ σωστα....και ειναι η τριτη φορα που παω γιατι τη πρωτη δε μας το διευκρινισε, τη δευτερη φεραμε κατι αλλα χαρτια αλλα αυτο το χε ξεχασει να μας το πει....τη τριτη ευχομαι να βγουν οι βιζες:haha:
Το ίδιο μου είχαν ζητήσει και'μένα. Τουλάχιστον τώρα ξέρω πως δεν το κάναν επειδή δεν τους άρεσαν τα μούτρα μου και θέλαν να με αποτρέψουν από το να πάω! :haha: Στην περίπτωση μου πάντως τα κατάφεραν και δεν πήγα τελικά (και δεν το μετανιώνω και καθόλου). Όταν κάποια στιγμή όμως το πάρω απόφαση να πάω, θα φροντίσω να βγάλω τη βίζα κάπου αλλού και όχι στην πρεσβεία στην Αθήνα!! :D

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
βασικα αν δουλευεις, η αν εστω δηλωσεις π.χ οτι δουλευεις στο γραφειο καποιου δικου σου,δηλαδη ενα επαγγελμα , χωρο δουλειας και τηλ δουλειας δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αυτο εεκανα και δε δουλευω,χεχε ...αμεσως σε 2 μερες βγηκε η δικια μου....το μυστικο ειναι να μη πεις οτι εισαι φοιτητης....εκει τη πατησες! θελουν χαρτι απο σχολη στα αγγλικα, που δε δινει η σχολη και πρεπει να το μεταφρασεις σε δικηγορο,χαρτι γονεων και βλακειες...εμεις απλα εχουμε το εξτρα προβλημα οτι τα δυο παιδια ειναι απο κυπρο και κανουν αιτηση απο ελλαδα....οποτε εξτρα χαρτια και λεφτα...!

καλα να μαστε, υπομονη και ολα θα ρθουν!! λες να μην αρεσει ουτε η δικια μου μουρη? χεχε...θα στειλω κανα ομορφοπαιδο αλλη φορα!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Για να καταλάβω, θέλουν να αποδείξει κάποιος που ζεί στην Ελλάδα ότι δε θα πάει μετανάστης στην Ινδία???? Μέχρι κι εκεί μας πήρανε χαμπάρι? :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Για να καταλάβω, θέλουν να αποδείξει κάποιος που ζεί στην Ελλάδα ότι δε θα πάει μετανάστης στην Ινδία???? Μέχρι κι εκεί μας πήρανε χαμπάρι? :)

ουσιαστικα ναι!!! και καλα εγω η ελληνιδα...ο κυπριος που με μεσο ορο μισθου αρκετα μεγαλυτερο του ελληνικου θα ταιζε μια οικογενεια για ενα χρονο? :D αστειο σαν σκεψη...!:D :D:D τελοσπαντων να προλαβουμε και ολα τα αλλα τα αφηνουμε πισω....:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom