ενας μηνας ακριβώς κ φεύγω για Ρωωωμη!!!

sofia1204

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
αφρικη
:Dκαλως σας βρήκα!!!!το ωραιότερο φορουμ που έχω δει μεχρι τώρα.συγχαρητηρια σε όλου ς που γραφετε σε αυτό κ ενημερώνετε κ εμάς!χιχιχι!!!ειμαι πανευτυχης, εχω κλείσει αεροπορικά κ ξενοδοχειο για ρώμη στα μεσα μαρτίου!!!! έχω διαβασει κ αρκετά πράγματα μέχρι τώρα για την πόλη κ από αύτή τη σελίδα σε σχετικό θέμα, όμως εχω δύο απορίες (καλα με την κουβέντα θα βρω κι άλλες...!) αν ξέρει καποιος, να μου απαντησει, ταξιδεύω με την easyjet θα χρειαστώ διαβατήριο? και επίσηςκαπου διάβασα οτι για τη villa borghese πρεπει να κλείσω απο το tickets.it????αλλιως δε θα μπορούμε να μπούμε....

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Ετσι ξεκίνησα κι εγω...θα κολλήσεις εδω μέσα στο εγγυόμαι:haha::haha::haha:
Λοιπόν όχι δεν χρειάζεται διαβατήριο αν η ταυτοτητα σου έχει λατινικούς χαρακτήρες και ναι χρειάζεται κράτηση.τη Δευτέρα είναι κλειστά και η τελευταια είσοδος κάθε μέρα είναι στις πεντε.Μην παραλήψεις να κάνεις βόλτα στο πάρκο με το τρενάκι ή νμε ποδήλατο.Να περάσεις τέλεια όπως εγώ!!!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
:Dκαλως σας βρήκα!!!!το ωραιότερο φορουμ που έχω δει μεχρι τώρα.συγχαρητηρια σε όλου ς που γραφετε σε αυτό κ ενημερώνετε κ εμάς!χιχιχι!!!ειμαι πανευτυχης, εχω κλείσει αεροπορικά κ ξενοδοχειο για ρώμη στα μεσα μαρτίου!!!! έχω διαβασει κ αρκετά πράγματα μέχρι τώρα για την πόλη κ από αύτή τη σελίδα σε σχετικό θέμα, όμως εχω δύο απορίες (καλα με την κουβέντα θα βρω κι άλλες...!) αν ξέρει καποιος, να μου απαντησει, ταξιδεύω με την easyjet θα χρειαστώ διαβατήριο? και επίσηςκαπου διάβασα οτι για τη villa borghese πρεπει να κλείσω απο το tickets.it????αλλιως δε θα μπορούμε να μπούμε....

Διαβατήριο όχι δεν θα χρειαστείς, αρκεί να έχεις καινούριου τύπου αστυνομική ταυτότητα!

Για τη villa borghese δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά πάλι τι σε πειράζει να κλείσεις εισιτήρια και να τα παραλάβεις εκείνη την ώρα ή να σου στείλουν κωδικό και έτσι να μην χρειαστεί να μπλέκεσαι με ουρές και χάνεις χρόνο?

black hawk

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
με το αυτ/νητο γυρο ευρωπ
σου το ξαναγραφω για να το εμπεδωσης δεν χρειαζετε διαβατηριο και σε λεω να πας και στο ζοο εγω θα παω τελος απριλη καλο ταξιδη τυχερη :):):clap:

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, σε ενημερωνω οτι δε χρειαζεται διαβατηριο :p:bleh::D

sofia1204

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
αφρικη
Σας ευχαριστωωωωωω οοοολους!!!

κοιτα να δεις φορουμ που υπήρχε κ δεν το ειχα παρει χαμπαρι!!!! χ8ες ρωτησα, χαμος τα μηνυματα!!!joela να χαίρεσαι το νινάκι σου που βλεπω στη φωτογραφια...τελικα με βλεπω να κλεινω για την μποργκεζε... black hawk καλα να περάσεις και εσυ τον απριλη!!!!Ρωταω κ κατι ακομα...αν μου επιτρεπεται, κ μη γελασετε αλλα στην trastevere πως πάω???μονο ποδαράκια?:shock:

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
κατα τις 25 με 28/3 εχε τον νου σου μπας και τρακαριστούμε σε καμια piazza:)

sofia1204

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
αφρικη
χαχαχαχα!!!!ωραια φαση!!!βεβαια παω 17 με 23 :bleh:.... δεν πειραζει!οοολο και καποιος απο εδςμεσα 8α βρεθει ρωμη αυτες τις μερες...:clap::D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
κοιτα να δεις φορουμ που υπήρχε κ δεν το ειχα παρει χαμπαρι!!!! χ8ες ρωτησα, χαμος τα μηνυματα!!!joela να χαίρεσαι το νινάκι σου που βλεπω στη φωτογραφια...τελικα με βλεπω να κλεινω για την μποργκεζε... black hawk καλα να περάσεις και εσυ τον απριλη!!!!Ρωταω κ κατι ακομα...αν μου επιτρεπεται, κ μη γελασετε αλλα στην trastevere πως πάω???μονο ποδαράκια?:shock:
γιατί να γελάσουμε βρε Σοφία αφού πας πρώτη φορά λογικό να μην ξέρεις...,ναι πάς ποδαράτη.. αν μένεις στην πλευρά που βρίσκεται το ιστορικό κέντρο το συνδιάζεις (αν πάς μέρα)με μιά όμορφη διαδρομή διασχίζοντας τη γέφυρα όπου βρίσκεται το νησάκι η Τιβερίνα,αλλιώς αν πάς βράδυ για φαγητό ταξί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.387
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom