ενας μηνας ακριβώς κ φεύγω για Ρωωωμη!!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Σοφία καλώς ήρθες!Καλά ταξίδια σου εύχομαι!Να σου πω και γω πως δε χρειάζεσαι διαβατήριο για Ιταλία, αρκεί η νέου τύπου ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες!όσο για τη Βίλα Μποργκέζε, εγώ είχα πάει μέρες Χριστουγέννων, χωρίς να έχω βγάλει εισιτήριο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!Να κάνεις και βόλτα στους κήπους! Στο Τραστέβερε να πας με τα πόδια. Θα βρεις στην περιοχή πολλά γραφικά καφέ να κάνεις τη στάση σου!Εγώ έμενα στην Πλατεία του Λαού (del Popolo) και πήγα με τα πόδια!Επειδή κάθισα όμως ως αργά και οι δυνάμεις είχανε σωθεί, στο γυρισμό πήρα ταξί!Καλά να περάσεις!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
κοιτα να δεις φορουμ που υπήρχε κ δεν το ειχα παρει χαμπαρι!!!! χ8ες ρωτησα, χαμος τα μηνυματα!!!joela να χαίρεσαι το νινάκι σου που βλεπω στη φωτογραφια...τελικα με βλεπω να κλεινω για την μποργκεζε... black hawk καλα να περάσεις και εσυ τον απριλη!!!!Ρωταω κ κατι ακομα...αν μου επιτρεπεται, κ μη γελασετε αλλα στην trastevere πως πάω???μονο ποδαράκια?:shock:
Και που είσαι ακομα.....οτι θες εδω είμαστε.Ευχαριστώ.Τον πήρα και αυτον μαζι και ήταν πολλη καλο μωράκι.Και στο αεροπλάνο ακομα,σα μεγαλος ανθρωπος.:clap::clap::clap::clap:
Για το τραστεβερε αναλογα που μένεις πάντως εγω έμενα στη πιατσα μπαρμπερινι στη βια βενετο και πήγα παντου με τα πόδια.οι αποστάσεις είναι κοντινες.Αλλωστε για να δείς τη Ρώμη επιβάλλετε να την περπατήσεις.αν πάλι δε θες,υπάρχουν λεωφορεία,μετρο.Ανάλογα είπαμε που θα μένεις

sofia1204

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
αφρικη
Εννοειται οτι θα την περπατησω ολοκληρη...στο κατω κατω η ρωμη ειναι ολοκληρη σαν πολη μια κουκλα(ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον). τωρα ανησυχω καπως για τον καιρο γμτ....αν κανει κρυο ντυνεσαι κ ολα οκαυ, αλλα αν βρεχει..!?!!?σε περιοριζει!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Έχω φάει εγώ βροχή στη Ρώμη...με το τσουβάλι!Αφού να φανταστείς...βράχηκαν και τα 2 ζευγάρια παπούτσια που είχα και αγόρασα ένα ζευγάρι μπότες δερμάτινες σε εξαιρετικά καλή τιμή, που ακόμη τις φοράω και θυμάμαι το ταξίδι στη Ρώμη!Όπως και χει το πράγμα, ο καιρός δε μας πτοεί!Μη στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έχω φάει εγώ βροχή στη Ρώμη...με το τσουβάλι!Αφού να φανταστείς...βράχηκαν και τα 2 ζευγάρια παπούτσια που είχα και αγόρασα ένα ζευγάρι μπότες δερμάτινες σε εξαιρετικά καλή τιμή, που ακόμη τις φοράω και θυμάμαι το ταξίδι στη Ρώμη!Όπως και χει το πράγμα, ο καιρός δε μας πτοεί!Μη στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε!
ε μάλλον ήσουν άτυχη. η Ρώμη δεν είναι καθόλου μα καθόλου βροχερή πόλη για τα ευρωπαικά δεδομένα. στην Αθήνα βρέχει πολύ περισσότερο.
BBC - Weather Centre - World Weather - Average Conditions - Rome
BBC - Weather Centre - World Weather - Average Conditions - Athens

sofia1204

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
αφρικη
ευχαριστώ για τα site!!!

Αντε κ κοντευω.....οι μερες δηλαδη!!!χιχιχι!!!!ευχαριστω πολυ για τις σελίδες καιρου!εκει που δεν εβλεπα ποτέ μα ποτέ μου τον καιρο κοιτα να δεις που παρακολουθω καθε μερα θερμοκρασιες κτλ....χαχαχα!!! τωρα εχω ομως αλλο θεμα, δεν ξέρω αν καποιος εχει ακουσει για την απεργια τησ αλ-ιταλια?!?!?!?! παιζει να συμβει τιποτα με την easyjet? :shock::shock:

sofia1204

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
αφρικη
XAXA

μμμμμ.... Kαλοπροαιρετα τα αστειακια φανταζομαι....αλλα απαντηση δεν πηρα!:( αν κανει κανα μπραφ και δεν φυγω... θα παω στη αααααγορα του Αλ-Χαλιλι!!!!

pecora nera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
σιγκαπουρη-πουκετ
καλο σου ταξιδι!!!!!!να περασεις τελεια!!εγω παω ρωμη 11-15 /03 οποτε με το που γυρισω θα σου πω πως ηταν!!!!
εμεις δε βγαλαμε διαβατηριο με την καινουρια ταυτοτητα εισαι οκ!
κοιταξαμε να βγαλουμε εισητηρια απο το ιντερνετ αλλα εχει εξτρα χρεωση κ για να ειμαι ειλικρινης δεν θεωρησαμε οτι αξιζει...τωρα θα δειξει αν καναμε καλα η οχι...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
καλο σου ταξιδι!!!!!!να περασεις τελεια!!εγω παω ρωμη 11-15 /03 οποτε με το που γυρισω θα σου πω πως ηταν!!!!
εμεις δε βγαλαμε διαβατηριο με την καινουρια ταυτοτητα εισαι οκ!
κοιταξαμε να βγαλουμε εισητηρια απο το ιντερνετ αλλα εχει εξτρα χρεωση κ για να ειμαι ειλικρινης δεν θεωρησαμε οτι αξιζει...τωρα θα δειξει αν καναμε καλα η οχι...

Δεν αξίζει τί ακριβώς?Από πού βγάλατε τα εισητήρια?:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα