thrylosveria
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαλτικες
- Ταξίδι-Όνειρο
- φινλανδια
πιστευετε οτι ειναι μεγαλο ρισκο να πεις ΄΄ αυριο παιρνω την οικογενεια και παω ενα οδικο ταξιδακι με στασεις σε Βελιγραδι ( 1 βραδυ ) , Ζαγκρεμπ αλλο 1 βραδυ και να συνεχισεις για Λιουμπλιανα ( δε βρισκω ξενοδοχειο) οποτε πας Γκρατς να κατσεις 2-3 μερουλες και να αρχισεις παλι την επιστροφη με μια σταση ( μαλλον Βελιγραδι )'' ?
τι λετε ? Η γυναικα μου λεει ''φυγαμε''...εγω πολυ διστακτικος...οδηγω μονο εγω...ο καιρος απ΄οτι ειδα θα ειναι καλος...λαστιχα εχω καινουργια, μηπως εκ του νομου της καθε χωρας θα χρειαστω χιονολαστιχα ( ισως και για δικη μου ασφαλεια )? φαγαμε τη μπαμια στις γιορτες και δε βρηκαμε με τα πρακτορεια καμια εκδρομη για ευρωπη (ολα ηταν γεματα) και τωρα το σκεφτομαστε οδικως αλλα με το δικο μας Ι.Χ. Τι λετε?
τι λετε ? Η γυναικα μου λεει ''φυγαμε''...εγω πολυ διστακτικος...οδηγω μονο εγω...ο καιρος απ΄οτι ειδα θα ειναι καλος...λαστιχα εχω καινουργια, μηπως εκ του νομου της καθε χωρας θα χρειαστω χιονολαστιχα ( ισως και για δικη μου ασφαλεια )? φαγαμε τη μπαμια στις γιορτες και δε βρηκαμε με τα πρακτορεια καμια εκδρομη για ευρωπη (ολα ηταν γεματα) και τωρα το σκεφτομαστε οδικως αλλα με το δικο μας Ι.Χ. Τι λετε?