• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εθελοντισμος και ταξιδια

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Εγώ έχω κάνει πολλά προγράμματα με τα παιδιά από το ELIX, από το Εκουαδόρ μέχρι τη Δανία. Τουσ συστήνω ανεπιφύλακτα.
Έχω ακούσει για το samso island που βρίσκεται στην Δανία.
Για προγράμματα 1, 1,5 μήνα επι πληρωμής, αγροτικής δουλειάς. Κυρίως μάζεμα αγριοφράουλας!:p

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Γιατί το να είσαι εγκλωβισμένος σε ένα γραφείο δεν είναι βάρβαρο; :roll:
Έχω και mini-travel story επ' αυτού αλλά είναι off-topic!
Το κάνω λιγότερο βάρβαρο ρίχνοντας κλεφτές (και όχι μόνο) ματιές στο travelstories!! :D:D

pazoozoo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΙΛΗ
Καλημέρα σε όλους...

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ πληροφορίες για εθελοντικά προγράμματα στο εξωτερικo εκτός απο το elix?
Ψάχνω για κάποιο προγράμμα που να μην χρειάζεται να πληρώσω για να συμμετάσχω...

Έχω όλη την καλή διάθεση να προσφέρω όπως και το κάνω χρόνια την Ελλάδα αλλα με μια γρήγορη ματία ανακάλυψα ότι τα περισσοτερα προγράμματα στο εξωτερικό είναι για 2 βδομάδες (με ενδιαφέρει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα) και πρεπει να πληρώσω αρκετά για να προσφέρω...

κάθε πληροφορία δεκτή....

Υ.Γ. Το προγραμμα του Na bolom μοιάζει πολύ ενδιαφέρον... απ όσα καταλαβα με τα φτωχά ισπανικά μου...

maredia

Member
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Βοήθεια πάντα από εθελοντές χρειάζεται ο ΟΗΕ: για να συμπληρώσεις αίτηση μπαίνεις στο www.unv.org

Οργανισμός που συντονίζει προγράμματα σε Βραζιλία, Ταυλάνδη, Κίνα,Περού, Γουατεμάλα. Ρωσία, Τανζανία κ.α. είναι o www.crossculturalsolutions.org,
ενώ συγκεντρωμένες προτάσεις για sites μπορείς να βρεις εδώ:

www.avso.org/ της Ένωσης Οργανώσεων Εθελοντικών Υπηρεσιών

www.cev.be/index/htm της ευρωπαικής κεντρικής οργάνωσης εθνικών και περιφερειακών κέντρων εθελοντισμού στην Ευρώπη

www.alliance-network.org που ανήκει στο συνασπισμό ευρωπαικών οργανώσεων εθελοντικής υπηρεσίας.

manelaki

Member
πωπω βρηκα προγραμματα εθελοντισμου στη γερμανια για ανθρωπους με κινητικα/ψυχικα προβληματα...αντε να πανε ολα καλα με τη σχολη και σε κανα δυο χρονια θα το επιχειρησω οπωσδηποτε!...ελπιζω να'ναι καλα προγραμματα μοναχα.

_antonis_

Member
Εγώ πηγαίνω ταξίδια, αλλά ώς εθελοντής αιμοδότης, δηλαδή καμία σχέση με τον τρόπο που γράφετε εδώ, αλλά μιλάμε πάλι για εθελοντισμό (και κάνω και προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού της αιμοδοσίας επι τη ευκαιρία... ). Τα ταξίδια έχουν να κάνουν με συνέδρια, Ευρωπα'ι'κά, Παγκόσμια κλπ.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έχω ακούσει για το samso island που βρίσκεται στην Δανία.
Για προγράμματα 1, 1,5 μήνα επι πληρωμής, αγροτικής δουλειάς. Κυρίως μάζεμα αγριοφράουλας!:p
Σε 100 άτομα το είπα φέτος, ούτε ένας δεν ήθελε να έρθει :( Και μάλιστα με κοροϊδεύανε κιόλας. Έτσι η ιδέα εγκαταλήφθηκε... :cry:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Του χρόνου παρατάω δουλειά-παιδιά-σκυλιά και θα προσφέρω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου στην Ιταλία!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom