• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

διακοπες

pantrif

New Member
Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο forum και ηθελα να μου προτεινετε που ειναι ωραια για διακοπες τον μηνα οκτωβρη. θα παω μαζι με την κοπελια μου αλλα δεν ξερουμε που να παμε,και γενικα θελουμε πιο νεανικο μερος λογο και της ηλικιας μας.Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας :p(και ζηταω συγνωμη απο τους admin αν εχω κανει σε αλλο θεμα το post αν ειναι να το μεταφερετε :D ευχαριστω)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Χμ, δε βοηθάς. Θέλετε Ελλάδα ή εξωτερικό; Θέλετε να δείτε αξιοθέατα ή να χαλαρώσετε κάπου; Πόσα λεφτά διαθέτετε και για πόσες μέρες μιλάτε; Πόσο νέοι είστε (ωραία ερώτηση! απλώς εννοώ άλλο να είσαι 18 και άλλο 30). Τι εννοείτε νεανικό μέρος??

pantrif

New Member
:)

εχεις δικιο σοζ απλα δεν ειμαι καλος σε αυτα λογικα θα παμε 6-7 μερες ειμαστε 22 χρονων και θελουμε Ελλαδα ποιο πολυ να χαλαρωσουμε αλλα και ειναι λιγο ρομαντικα :D απο λεφτα δεν εχουμε σκεφτη ακομα αλλα δεν θελουμε κατι το υπερβολικο κατι καλο και οικονομικο :) και αν βοηθαει ειμαστε απο Πατρα

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αφού είστε από Πάτρα, για να μη σας φάνε και οι δρόμοι θα πρότεινα Μονεμβασιά ή Ναύπλιο. Βέβαια οι τιμές στα δωμάτια είναι λίγο τσιμπημένες αλλά με λίγη έρευνα θα βρείτε κάτι καλό.
Και η Ναύπακτος είναι πανέμορφη αλλά πολύ κοντά σας, φαντάζομαι θα έχετε πάει.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
εχεις δικιο σοζ απλα δεν ειμαι καλος σε αυτα λογικα θα παμε 6-7 μερες ειμαστε 22 χρονων και θελουμε Ελλαδα ποιο πολυ να χαλαρωσουμε αλλα και ειναι λιγο ρομαντικα :D απο λεφτα δεν εχουμε σκεφτη ακομα αλλα δεν θελουμε κατι το υπερβολικο κατι καλο και οικονομικο :) και αν βοηθαει ειμαστε απο Πατρα

Δεν πετάγεστε και μεχρι τη Κρητη....οι τιμες παντου στο μισο ο καιρος γυρω στους 30 βαθμους ο καταποντισμος εχει φυγει......οι παραλιες γεματες....και βεβαια οι επιλογες παρα πολλες....
Μεταξυ μας τωρα βρε φιλε εισαι στη Πατρα ειναι η Ιταλια διπλα σου.....και σκεφτεσαι εσωτερικο ???Υπαρχει μετρο συγκρισης ???:roll::roll:

pantrif

New Member
thanks

ευχαριστω για την βοηθεια για Ιωαννινα τι λετε ειναι ωραια?και Ιταλια δεν θελουνε σαν την Ελλαδα μας τπτ αλλο :)

manelaki

Member
Θεσσαλονικη σε συνδυασμο με Εδεσσα, Ναουσα ή Ζαγοροχωρια.... Και κοσμο αλλα και ωραια μερη. Ζαγοροχωρια για απολυτη ηρεμια. Αλλιως Καστοριαααα ! Για δειτε τα και αυτα... και τα Ιωαννινα παντως ειναι ωραια και συνδυαζουν ωραιες εκδρομες σε πανεμορφα γυρω μερη.

astrah

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταξίδι να'νε κ οπου να'νε
Ταξίδι-Όνειρο
το γυρο του κοσμου!
Για νεανικο μερος και για τον μηνα Οκτωβρη προτεινω Ιωαννινα( 2.5-3ωρες απο Πατρα)... φουλ απο φοιτητες γεματα κοσμο παντου .καφε φαγητο διακεδαση πολλες επιλογες κοντινες εκδρομες στα ζαγοροχωρια στην χαραδρα του Βικου ,για ραφτινγκ στον Βοϊδοματη στην Κόνιτσα, βολτα στο σπηλαιο περαματος και στο νησακι της λίμνης. Αλλιώς θα ελεγα Καστοριά.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Ιωάννινα / Καστοριά / Θεσσαλονίκη και από εμένα, καθώς έχουν πολλές επιλογές και για ημερήσιες εκδρομές και για νυχτερινή διασκέδαση.

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Ζαγοροχωρια και Καστοριά δαγκωτό και από εμένα. :bleh:
Κοντά στην Πάτρα (άλλωστε είπατε ότι έχετε 6 ημέρες), όμορφα, ρομαντικά, περιπέτεια και σχετικά φθηνά.
Τι άλλο θελετε ?
Οπου και να πάτε πάντως, να περάσετε καλά. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom