Και ναι βρέθηκα στη Λακωνία!!!πόσο τη σνόμπαρα θεέ μου!μα γιατί;;ε να κάποια ερωτική αποτυχία πριν πολλά χρόνια(η ικαταγωγή του από εκεί), με είχε κάνει να μη θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή!!!!πίστευα ότι η Ελλάδα είναι μόνο τα νησιά και η βόρειος Ελλάδα.Και όμως έκανα λάθος!Από που να ξεκινήσω;;;από την ιστορία της;αρχαία Σπάρτη, αρχαίος Μυστράς....μια μαγεία..ο Λεωνίδας, ο Παλαιολόγος με υποδέχτηκαν θερμά, δεν ξέρω γιατί...τόπος καταπράσινος, διαδρομές ονειρεμένες, φαγητό καταπληκτικό ,διαμονή μοναδική...στο Μυστρά, MystrasInn, καταπληκτικός παραδοσιακός ξενώνας!!!Γύθειο, Γερολιμένας, Μάνη, Μονεμβάσια, Ελαφόνησος(αχ ελαφόνησος....γιατί λένε ότι είναι για μικρές πολύ μικρές ηλικίες;;;λάθος!)το καλύτερο camping εκεί, η καλύτερη παρέα, η καλύτερη θάλασσα, η καλύτερη ατμόσφαιρα!!!!!!!!!!και μετά τη θάλασσα βουνό...Ταΰγετος!!!!ξενώνες αξεπέραστης αισθητικής ομορφιάς(www.faris.gr),δραστηριότητες όπως ορεινή ποδηλασία , πεζοπορία(http://www.laconias-gi.gr)τι άλλο να θυμηθώ;παιδιά η χώρα μας είναι μαγευτική..έχω ταξιδέψει κάμποσο στο εξωτερικό, όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια αλλά την Ελλάδα δεν την αλλάζω.Και είναι ψέμμα ότι είναι ακριβή....