• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σερβία Ερωτήσεις για Σερβία

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Επίλογος.
Αυτό ήταν το ταξίδι μου στην Σερβία όπως το βίωσα.
Δεν ανέφερα κάποια αρνητικά (δεν έχουν να κάνουν με ασφάλεια κ.λ.π.), γιατί δεν τα θεώρησα τόσο σημαντικά. Όποιος ταξιδέψει εκεί, πιστεύω, θα συμφωνήσει μαζί μου, ότι τέτοια μικρά αρνητικά δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου την επιτυχία και την τελική απόλαυση που θα νιώσεις απ' το ταξίδι καθ' αυτό.

Η διαπίστωση επίσης είναι ότι όντως είναι καλύτερο το roadtrip στα Βαλκάνια, το αεροπλάνο είναι υπερβολή και κάποια σπατάλη ίσως.

Τέλος να ευχαριστήσω ολόθερμα τους συνταξιδιώτες και συνταξιδιώτισσες μου έδω μέσα, στο πάντα φιλόξενο travelstories, που με συντρόφευαν κατά την συγγραφή αυτής της απλής εξιστόρησης, και ήταν μαζί μου όσο ξαναζούσα το ταξίδι, ενώ μου δώσαν τις καλύτερες πληροφορίες πριν φύγω.
Όσον γνωστό, πάντα είναι καλύτερα με παρέα! 🙃
Και θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν τους έκανα να θυμηθούν χαρούμενες στιγμές ή εποχές από πιο παλιά.
🙃

Θερμά ευχαριστώ (χωρίς σειρά και ελπίζω να μην ξεχνώ κάποιον) τους / τις:
@psilos3
@iopa22
@alma
@chris7
@vicky_pl
@vasiliss
@cosafiv
@gkalla
@connosp
@makisg
@Sassenach77
@Vicks
@maria30

Happy ways για τα μελλοντικά ταξίδια μας στην ατέλειωτη γη!
Θα τα ξαναπούμε!

@katkats η ιστορία δική σου.
Αν θέλεις να κάνω κάτι, ευχαρίστως.

connosp

Member
Επίλογος.
Αυτό ήταν το ταξίδι μου στην Σερβία όπως το βίωσα.
Δεν ανέφερα κάποια αρνητικά (δεν έχουν να κάνουν με ασφάλεια κ.λ.π.), γιατί δεν τα θεώρησα τόσο σημαντικά. Όποιος ταξιδέψει εκεί, πιστεύω, θα συμφωνήσει μαζί μου, ότι τέτοια μικρά αρνητικά δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου την επιτυχία και την τελική απόλαυση που θα νιώσεις απ' το ταξίδι καθ' αυτό.

Η διαπίστωση επίσης είναι ότι όντως είναι καλύτερο το roadtrip στα Βαλκάνια, το αεροπλάνο είναι υπερβολή και κάποια σπατάλη ίσως.

Τέλος να ευχαριστήσω ολόθερμα τους συνταξιδιώτες και συνταξιδιώτισσες μου έδω μέσα, στο πάντα φιλόξενο travelstories, που με συντρόφευαν κατά την συγγραφή αυτής της απλής εξιστόρησης, και ήταν μαζί μου όσο ξαναζούσα το ταξίδι, ενώ μου δώσαν τις καλύτερες πληροφορίες πριν φύγω.
Όσον γνωστό, πάντα είναι καλύτερα με παρέα! 🙃
Και θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν τους έκανα να θυμηθούν χαρούμενες στιγμές ή εποχές από πιο παλιά.
🙃

Θερμά ευχαριστώ (χωρίς σειρά και ελπίζω να μην ξεχνώ κάποιον) τους / τις:
@psilos3
@iopa22
@alma
@chris7
@vicky_pl
@vasiliss
@cosafiv
@gkalla
@connosp
@makisg
@Sassenach77
@Vicks
@maria30

Happy ways για τα μελλοντικά ταξίδια μας στην ατέλειωτη γη!
Θα τα ξαναπούμε!

@katkats η ιστορία δική σου.
Αν θέλεις να κάνω κάτι, ευχαρίστως.
Το moto της airserbia τα λέει όλα.....
Screenshot_4.png

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη