taxidiotis
Member
χαιρετώ όλους τους τρελούς με τα ταξιδια. τυχαία βρήκα το site και ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου. τα ταξίδια είναι οξυγονο για μένα και έχω συνέχεια στο μυαλό μου το επόμενο ταξίδι.
Νιώθεις σα το σπίτι σου γιατί βρήκες τρελούς ή γιατί σ' αρέσουν τα ταξίδια?χαιρετώ όλους τους τρελούς με τα ταξιδια. τυχαία βρήκα το site και ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου. τα ταξίδια είναι οξυγονο για μένα και έχω συνέχεια στο μυαλό μου το επόμενο ταξίδι.
το επόμενο ταξίδι που έχω στο μυαλό μου είναι στη Φλωρεντία γιατί φεύγω σε 5 μέρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλως ηρθες ταξιδιωτη! Ποιο ειναι το επομενο ταξιδι που εχεις τωρα στο μυαλο σου?
marydim έχεις να προτείνεις κάτι καλό στην Φλωρεντία που να μην ξέρουν πολλοί πέρα από τα κλασικά τουριστικά. κάποια καλή gelateria ίσως;Καλώς ήρθες taxidiotis.
Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!γεια σου ταξιδιωτη, καλως μας βρηκες κ να περασεις τελεια στην φλωρεντια!
Λυπάμαι δεν θυμάμαι κάποια συγκεκριμένη gelateria.marydim έχεις να προτείνεις κάτι καλό στην Φλωρεντία που να μην ξέρουν πολλοί πέρα από τα κλασικά τουριστικά. κάποια καλή gelateria ίσως;