• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

γεια σας

taxidiotis

Member
χαιρετώ όλους τους τρελούς με τα ταξιδια. τυχαία βρήκα το site και ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου. τα ταξίδια είναι οξυγονο για μένα και έχω συνέχεια στο μυαλό μου το επόμενο ταξίδι.

varioAthens

Member
χαιρετώ όλους τους τρελούς με τα ταξιδια. τυχαία βρήκα το site και ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου. τα ταξίδια είναι οξυγονο για μένα και έχω συνέχεια στο μυαλό μου το επόμενο ταξίδι.
Νιώθεις σα το σπίτι σου γιατί βρήκες τρελούς ή γιατί σ' αρέσουν τα ταξίδια? :haha:
Καλωσόρισες taxidiotis!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες ταξιδιωτη! Ποιο ειναι το επομενο ταξιδι που εχεις τωρα στο μυαλο σου?
:welcome2:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες taxidiotis.
Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.

taxidiotis

Member
Καλώς ήρθες taxidiotis.
Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
marydim έχεις να προτείνεις κάτι καλό στην Φλωρεντία που να μην ξέρουν πολλοί πέρα από τα κλασικά τουριστικά. κάποια καλή gelateria ίσως;

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
γεια σου ταξιδιωτη, καλως μας βρηκες κ να περασεις τελεια στην φλωρεντια!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλωσήρθες και να περάσεις τέλεια στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφη πόλη και θα βρεις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής στο φορουμ.
Σαν πολλά μέλη δεν πάνε Φλωρεντία τελευταία;

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
marydim έχεις να προτείνεις κάτι καλό στην Φλωρεντία που να μην ξέρουν πολλοί πέρα από τα κλασικά τουριστικά. κάποια καλή gelateria ίσως;
Λυπάμαι δεν θυμάμαι κάποια συγκεκριμένη gelateria.
Θυμάμαι ότι είχα πιει καταπληκτικούς καφέδες στην κεντρική πλατεία και είχαμε φάει σε μια trattoria πολύ μακριά από το κέντρο (είχαμε πάει με αυτοκίνητο) που δεν υπήρχε ίχνος τουρίστα. Δυστυχώς, φεύγω αύριο και δεν προλαβαίνω να βρω την κάρτα της trattoria.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom