• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

γεια σας!!!

liana78

Member
αγαπητοί φίλοι! καλώς σας βρήκα!

μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και πρόσφατα πήγα το γαμήλιο ταξίδι μου σε μακρινούς και όμορφους προορισμούς!
δυστυχώς είχαμε μεγάλη ταλαιπωρία στο γυρισμό ( λόγω καθυστέρησης των αεροπορικών εταιρειών και κακής οργάνωσης του ταξιδιωτικού πρακτορείου) και αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας! ευχαριστώ!

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλώς ήρθες!Με το καλό να κάνεις και άλλα ταξίδια με καλύτερη οργάνωση φυσικά...Πιστεύω ότι για ότι προορισμό και αν επιλέξεις σίγουρα θα βρεις πληροφορίες απ'τα υπόλοιπα μέλη που θα σε κατατοπίσουν απίστευτα.... :)
Καλά ταξίδια!

getxowoman

Member
Καλως ηρθες.

Το τοπικ οπου γραφεις αρνητικα σχολια για το πρακτορειο το οποιο χρησιμοποιησες εχει ηδη σβηστει. Απαγορεύονται αυστηρά καταγγελίες ή δυσφημιστικά μηνύματα στο forum, προς επαγγελματίες του ταξιδιωτικού αλλά και οποιουδήποτε άλλου χώρου. Όσα μέλη έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα μπορούν να τα καταγγείλουν επώνυμα στους αρμόδιους φορείς.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..πρόσφατα πήγα το γαμήλιο ταξίδι μου σε μακρινούς και όμορφους προορισμούς! δυστυχώς είχαμε μεγάλη ταλαιπωρία στο γυρισμό ( λόγω καθυστέρησης των αεροπορικών εταιρειών και κακής οργάνωσης του ταξιδιωτικού πρακτορείου) και αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας!

:welcome: Σε ποιον ομορφο και μακρινο προορισμο πηγες?

liana78

Member
καλημερα σε ολους! πηγα στη νεα υορκη και στην τζαμαικα! πολυ ωραια μερη και τα 2. σιγουρα θελεις αρκετες μερες για να ζησεις την εμπειρια (κυριως στη νεα υορκη). εμεις κατσαμε μονο 10 μερες (3 στη νεα υορκη και 7 στη τζαμαικα). πρωτη φορα που βγηκαμε εκτος ευρωπης και πραγματικα ηταν εμπειρια!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ηταν αρκετες 7 μερες για τη Τζαμάικα? Τη γυρισατε αρκετα? Νοικιασατε αυτοκινητο ή πηγατε εκδρομες στο νησι? Οι παραλιες ειναι οντως ονειρικες οπως λενε?
Το καλυτερο θα ηταν να μας εγραφες ταξιδιωτικη ιστορια μιας και ειμαστε αρκετοι που αγαπαμε Τζαμάικα , εχουμε και γκρουπακι οι αρρωστοι
awww.torrentech.org_style_emoticons_tt_graphite_jamaica.gif

εδω Τζαμάικα one (big) love!! - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

liana78

Member
:D:):D:D:):D:D:D:D:D:D:D:D:D

οι 7 μερες ηταν οκ, αλλα σιγουρα θα ταν ακομα καλυτερα αν ειχαμε παραπανω χρονο! ειναι ενα νησι που σου αφηνει ομορφες αναμνησεις. εχει πλουσια βλαστηση, παραλιες με λευκη αμμο, ζεστα και καθαρα νερα. ομως, μεσα στη θαλασσα, η αμμος μερικες φορες ειναι σαν.. βαλτος, καθως βουλιαζει το ποδι σου μεσα!! δεν ξερω γιατι συνεβαινε αυτο... επισης, το καλοκαιρι, επειδη ειναι περιοδος βροχοπτωσεων, εχει συννεφια και καταιγιδες σε καθημερινη βαση, για καποιες ωρες της ημερας. Εμεις δεν νοικιασαμε αυτοκινητο, αλλα ταξι που μας πηγαινε οπου θελαμε. υπαρχουν πολλες οργανωμενες εκδρομες και δραστηριοτητες που μπορεις να κανεις σε ολο το νησι και μπορεις να τις κανονισεις απο το ξενοδοχειο σου. εμενα μου αρεσε που ειδα τη ζωη των τζαμαικανων, πως ειναι τα σπιτια τους, τα χωρια και οι πολεις τους.. και φυσικα το ρουμι τους! επισκεφτηκαμε ποταμια με κροκοδειλους, καταρρακτες οπου κολυμπησαμε, το φημισμενο rick s cafe, την αγορα του νεγκριλ (εκει μεναμε) και μαθαμε αρκετα για την ιστορια του νησιου. αλλα οπως μου χαν πει και φιλοι που ειχαν επισκεφτει διαφορα εξωτικα νησια, διαπιστωσα κι εγω πως οι θαλασσες της ελλαδας δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο αυτα τα μερη. εγω περισσοτερα ευχαριστηθηκα ολη τη φαση και την ατμοσφαιρα της τζαμαικας (μουσικη-bob marley-τι αλλο?, ρουμι, χαρουμενη διαθεση των ανθρωπων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.801
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom