• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σας!!

με λενε ζωη και εχω μεγαλο ενδιαφερον για τα ταξιδια γενικως!!! αυτη την εποχη ενδιαφερομαι για κατι σχετικα κοντα στην αθηνα(εχω ενα μωρο 22μηνων) για το τριημερο της καθαρης δευτερας καμια ιδεα??

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Ζωή καλώς ήρθες!!Να σου ζήσει ο μπέμπης σου και να κάνετε πολλά ταξίδια μαζί!!:D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες στην παρέα μας!να σου ζήσει το μωράκι σου και εύχομαι να μπορείτε να ταξιδεύετε παρεούλα από δώ και πέρα!
Δεν έχω πρόταση για το τριήμερο μιά και είμαι βορειοελλαδίτισσα,αλλά είμαι σίγουρη ότι οι φίλοι που μένουν ...κάτω.. θα σου δώσουν τα φώτα τους!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες κι απο μένα!!
Δυστυχώς και εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς είμαι...νοτιοελλαδίτης!!!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Γεια σου Ζωή.Καλως ήρθες και καλά ταξίδια σε ΄σενα και το μωράκι σου.Να σου ζήσει κι όλας.εγω θα σου πρότεινα να μη φοβηθείς να φύγεις και παραέξω.Το μωράκι σου δεν είναι μικρό.Εμεις να φανταστείς,στις 12 φεύγουμε για Ρώμη και ο δικος μου είναι μόνο 4 μιση μήνων.(πέντε μια μέρα πριν φύγουμε).Και είναι και δοκιμασμένο το ταξίδι με τόσο μωρό.Περσι πήγαμε με την αδερφή μου,Αυστρια με το μωρακι της στην ίδια ηλικία.Μια χαρά περάσαμε.
Παντως αν επιμένεις κοντά,μπορειτε να πάτε Τρίκαλα Κορινθιάς ή λίγο μακρύτερα,Δημητσάνα,Στεμνίτσα.Δεν ξέρω πόσες ώρες μακριά θες να είναι.

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Είκοσι δύο μηνών,είναι πια ολόκληρο παλικάρι,μπορείς να πας παντού.
Η Joela πάει Ρώμη με πολύ μικρότερο κι εγώ σε λίγο καιρό πάω Κωνσταντινούπολη μ ένα μπέμπη 9 μηνών.
Μην το σκέφτεσαι,άνοιξε το χάρτη κι όπου σε βγάλει:clap:

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
ΑΑΑΑ!!!!! Ντινακι να περάσετε υπέροχα.Περιμένω εντυπωσεις.

maria...!

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλβίδες!!
Καλώς ήρθες και από εμένα Ζωή!!
Να σου ζήσει ο μπέμπης σου!! Σκέφτηκα και εγω μερικές προτάσεις για το 3ήμερο που είπες αλλά οι δικές μου είναι κοντά στην Αθήνα! Άμα θέλετε ένα χαλαρό 3ήμερο μπορείτε να πάτε Ναύπλιο είναι πολύ ωραία πόλη!! Έχει αρκετά μαγαζία, καφετέριες κ φυσικά μπορείτε να κάνετε πολλές βόλτες κοντά στην θάλασσα!! Άλλη πρόταση, που είχα πάει και εγώ μικρή με τους δικούς μου, (ήμουν μεγαλυτερη από τον μπέμπη σου όμως :D) είναι η Ορεινή Κορινθία, στον Φενεό! Ειναι πραγματικά πολύ ωραία και μπορείτε να πάτε στην λίμνη Δόξα.:D:D Είναι μόνο 2μιση ώριτσες! Τέλος θα σου πρότινα και τον Βόλο αλλά φοβάμαι για τα μπλόκα που υπάρχουν......
Ελπίζω να σε βοήθησα! Αν μου έρθει κάτι άλλο θα σου ξαναστείλω!!:D
Καλά να περάσετε!! και σας εύχομαι πολλάαα κ ωραία ταξίδια!!!!

Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Αργούμε ακόμα,αλλά να σαι σίγουρη ότι όταν γυρίσω θα βαρεθείτε την πολυλογία μου.Άλλωστε έχω μείνει αταξίδευτη ποοοολύ καιρό:haha:
Η στέρηση έχει χτυπήσει ταβάνι:haha:

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:Μια απο τα ίδια :haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Αφου απο τις τόσες φορές που έχω μελετήσει το χαρτη της Ρώμης νιώθω οτι θα πάω και θα είναι σαν να ζω εκεί....:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom