• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σας ταξιδευτες....

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ονομαζομαι βαρσαμια, ετων 33,5 και διψαααααααω για ταξιδια!
απο το 2004 καταφερα να κανω 8 ταξιδια στο εξωτερικο, και ευχομαι να με εχει καλα ο θεος, να καταφερνω να κανω καθε χρονο εστω και καποιο μικρο... λατρευω να ετοιμαζω βαλιτσες και να ... πεταωωωωωωωω...:clap:
...αυτα για αρχη παιδια...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome2:Βαρσαμια!
Ολοι εδω αγαπαμε πολυ τα ταξιδια.Κι εγω λατρευω το να ετοιμαζω βαλιτσεs - κατι που κανω αυτεs τιs μερεs:clap::clap:γιατι φευγωωωω - εχω μια μικρη αντιρρηση οσον αφορα το να πεταωωω
αλλα το παλευω οσο μπορω!

spor_os

Administrator
:welcome2:
Μπορείς να μας γράψεις κάποιες από τις ιστορίες των ταξιδιών σου και να μοιραστείς μαζί μας κάποιες από τις φωτογραφίες σου σε αυτά.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
μη μου κανεις τετοια... ταξιδι σε 11 μερες... με τρελανες γιατι εγω δεν το βλεπω τοσο συντομα.... πολυ καλα να περασεις - που θα περασεις βεβαια- !!!:D
συντομα θα σας γραψω για τα ταξιδια μου γιατι χαρηκα που βρηκα κοσμο με το ιδιο παθος.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Βαρσαμια και :welcome2:Βλεπω εχουμε παει στα ιδια μερη.Δεν ξεκινας να γραφεις καμμια ιστορια μηπως και γλυτωσω(καλα θα ηταν να μας εγραφες για Ρωσια):haha:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς τηνε, καλώς τηνε! Καλή και η Ελλάδα αν δεν μπορείς να φύγεις παραέξω. Μόλις γύρισα από ημερήσιο ταξιδάκι (δουλειές) από Μαντινεία Αρκαδίας. Ο καιρός αλλά και το τοπίο θαυμάσιο. Ενέσεις μέχρι την επόμενη έξοδο,........:D

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ευχαριστω παιδια για το καλωσόρισμα! :xalara:. ετοιμαζω το κειμενο μου για..ρωσία, αφου μου το ζητησατε! κι εχω τόσα! να σας πω... συντομα!!

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Καλώς ήρθες Βαρσαμία. Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα. Από που είσαι, είναι τοπικό όνομα;

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
απο την περιοχη της Λαμίας... κι εδω σπανιο ειναι παντως... 2-3 ατομα ειμαστε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom