18 Αυγούστου 2009 #1 T teo Member Μηνύματα 25 Likes 9 Επόμενο Ταξίδι μονακο για φορμουλα Ταξίδι-Όνειρο σαφαρι στην αφρικη φευγω αυριο για ρωσια ( μοσχα - πετρουπολη), και στην αναζητηση για πληροφοριες επεσα πανω στο φορουμ σας. απο την αλλη εβδομαδα θα ειμαι τακτικος αναγνωστης και μελος ενεργο. θεοφιλος
φευγω αυριο για ρωσια ( μοσχα - πετρουπολη), και στην αναζητηση για πληροφοριες επεσα πανω στο φορουμ σας. απο την αλλη εβδομαδα θα ειμαι τακτικος αναγνωστης και μελος ενεργο. θεοφιλος
18 Αυγούστου 2009 #2 M mpiftex Member Μηνύματα 892 Likes 265 Ταξίδι-Όνειρο παντού για πάντα Καλώς ήρθες Teo και καλά να περάσεις στη Ρωσία! Τα λέμε όταν επιστρέψεις με τις ιστορίες και τις φωτογραφίες σου!
Καλώς ήρθες Teo και καλά να περάσεις στη Ρωσία! Τα λέμε όταν επιστρέψεις με τις ιστορίες και τις φωτογραφίες σου!
18 Αυγούστου 2009 #3 T teo Member Μηνύματα 25 Likes 9 Επόμενο Ταξίδι μονακο για φορμουλα Ταξίδι-Όνειρο σαφαρι στην αφρικη να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι θα τα πουμε!
19 Αυγούστου 2009 #4 Pandora Member Μηνύματα 2.803 Likes 961 Επόμενο Ταξίδι θα δείξει... Ταξίδι-Όνειρο Ιαπωνία teo ! Καλό ταξίδι να έχεις, θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου