lefteris thess
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Ιβηρικής
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεα Ζηλανδια και Κουβα
Καλησπερα σε ολους. Με λενε Λευτερη και ειμαι απο την Θεσσαλονικη. Αν δειτε τον ταξιδιωτικο μου χαρτη θα δειτε οτι εχω παει σε παρα πολλες χωρες, σχεδον σε ολη την Ευρωπη. Η αληθεια ομως ειναι οτι ειναι σαν να μην εχω παει καθως στην πλειοψηφια αυτων των ταξιδιων ημουν πολυ μικρος με γονεις και δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα! Παρ'ολα αυτα ομως εχω κολλησει ισοβια το μικροβιο του ταξιδευτη..Βρηκα πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες στο σαϊτ σας για το επομενο ταξιδι που ετοιμαζω, δαλματικες ακτες και βουδαπεστη, το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο οδικως,31/7-10/8 με τις εξης στασεις:
φλωρινα-μπουντβα μεσω φυρομ (αν και τα ποστ που βρηκα στο σαιτ σας ειναι λεπτομερεστατα, οποιαδηποτε περαιτερω πληροφορια για τη διαδρομη ειναι ευπροσδεκτη!)
μπουντβα (2 διανυκτερευσεις)
ντουμπροβνικ (3 διανυκτερευσεις)
τρογκιρ(κοντα στο σπλιτ) (2 διανυκτερευσεις)
βουδαπεστη (3 διανυκτερευσεις)
Αν καποιος εχει να μου δωσει πληροφοριες για το ταξιδι σπλιτ-βουδαπεστη και βουδαπεστη-θεσσαλονικη θα με βοηθουσε πολυ!
δωματια εχω ηδη κλεισει 25 ευρω σε ντουμπροβνικ και μπουντβα και 36 ευρω σε τρογκιρ (αυτες ειναι τιμες) με πολυ καλα δειγματα απο τα σαιτ και βουδαπεστη 50ευρω με πρωινο και παρκινγκ (επισης πολυ καλα)
Αυτα για αρχη..Συγνωμη αν σας κουρασα!!
φλωρινα-μπουντβα μεσω φυρομ (αν και τα ποστ που βρηκα στο σαιτ σας ειναι λεπτομερεστατα, οποιαδηποτε περαιτερω πληροφορια για τη διαδρομη ειναι ευπροσδεκτη!)
μπουντβα (2 διανυκτερευσεις)
ντουμπροβνικ (3 διανυκτερευσεις)
τρογκιρ(κοντα στο σπλιτ) (2 διανυκτερευσεις)
βουδαπεστη (3 διανυκτερευσεις)
Αν καποιος εχει να μου δωσει πληροφοριες για το ταξιδι σπλιτ-βουδαπεστη και βουδαπεστη-θεσσαλονικη θα με βοηθουσε πολυ!
δωματια εχω ηδη κλεισει 25 ευρω σε ντουμπροβνικ και μπουντβα και 36 ευρω σε τρογκιρ (αυτες ειναι τιμες) με πολυ καλα δειγματα απο τα σαιτ και βουδαπεστη 50ευρω με πρωινο και παρκινγκ (επισης πολυ καλα)
Αυτα για αρχη..Συγνωμη αν σας κουρασα!!