• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σας και απο εμενα!!!

pemi

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο ακομα...
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντουυυυ!!!
Είμαι η pemi και τωρα που σας γνώρισα είμαι ακόμα καλύτερα!!:haha:
μου αρεσουν πολυ τα ταξίδια και εμένα, αν και ακόμα δεν έχω κανει πολλά!
αλλα μικρή είμαι ακόμα και ελπίζω να δω όσα περισσότερα μέρη μπορώ!
χαίρομαι που έγινα μέλος σε αυτό το γκρούπ και μπορώ μαθαίνω τις εμπειρίες από όλους εσας που έχετε πάει σε τοοοοοοσα πολλά και όμορφα μέρη!!!(αισθάνομαι λίγο μειονεκτικά να σας πω την αλήθεια!)
τα περισσότερα ταξίδια τα έχω κάνει με τους γονείς μου!δυστυχώς οι φίλοι μου μέχρι τώρα με ακολουθούσαν μόνο σε ταξίδια εσωτερικού αλλα ελπίζω από φέτος να αλλάξει αυτό...!
ελπίζω να τα ξαναπούμε συντομα!
καλα ταξίδια σε όλους μας!!!:clap:

pemi

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο ακομα...
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντουυυυ!!!
σε ευχαριστω πολυ αντωνη!!!
σε ειδα σημερα στην τηλεοραση!!!
εχω πάει κάρπαθο ένα καλοκαίρι που γύρισαμε με τη σειρά κασο-καρπαθο-ρόδο και μου άρεσε πολυ το νησί σου!πιο πολυ μου άρεσε βέβαια η όλυμπος!έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη από την ομορφιά της αλλα και από το γεγονός ότι όταν φτάσαμε (μετα απο μία δύσκολη διαδρομη με το αυτοκίνητο) πιάσαμε στο ραδιόφωνο το μόνο σταθμό που έπιανε, τον τοπικό δηλαδή,και ακούσαμε το θρυλικο :"Ώρα Ολύμπου...(παυση)...Ότι ώρα θέλετε!!!!!!"

_antonis_

Member
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια!
Η Όλυμπος είναι το χωριό του πατέρα μου, αλλά υτό το... ''ότι ώρα θέλετε'' στο σταθμό δε το χα ακούσει, θε'ι'κό!!! Ναι, έτσι ζουμε εδώ...ήρεμα...χαλαραααα... χαχαχα
Αύριο θα δείξει την Όλυμπο, δε πιστεύω να την χάσεις!
Και πάλι καλώς ήρθες στη παρέα!

υ.γ. Η διαδρομή έχει μείνει το ίδιο δύσκολη... :rolleyes:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
γεια και καλως ηρθες! ευχομαι να κανεις πολλα και μακρινα ταξιδια...καλη θεληση υπαρχει απ΄οτι βλεπω!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom