• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γειά σας!

maria27

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σεράγιεβο
Ταξίδι-Όνειρο
Πουκέτ
Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας.Λατρευώ τα ταξίδια, αν και δεν έχω ταξιδέψει πολύ.Το επόμενο μου ταξίδι θα είναι στο Σεράγιεβο.Χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τιμές,νυχτερινή ζωή ,αξιοθέατα.τα πάντα.:clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες Μαρία!για το Σεράγιεβο δεν ξέρω να σου πώ,δεν έχω πάει προς τα κεί...,υπάρχουν όμως μέλη που το έχουν επισκεφθεί και ίσως σε βοηθήσουν με πληροφορίες,εύχομαι να περάσεις καλά,καλό καλοκαίρι να έχεις!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας.Λατρευώ τα ταξίδια, αν και δεν έχω ταξιδέψει πολύ.Το επόμενο μου ταξίδι θα είναι στο Σεράγιεβο.Χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τιμές,νυχτερινή ζωή ,αξιοθέατα.τα πάντα.:clap:
Καλώς ήρθες Μαρία!Και γω πρόσφατα έγινα μέλος της παρέας και μου αρέσει πολύ!Είδα οτι είμαστε και κοντονησιώτησες...είμαι από Μυτιλήνη!Για το Σεράγιεβο δεν ξέρω πληροφορίες, δεν έχω πάει καθότι δεν είναι και πολύ τουριστικός προορισμός. Θα πας εσύ και θα μας πεις!Αλήθεια πως και επέλεξες αυτόν τον προορισμό, μιας και δεν έχεις ταξιδέψει και πάρα πολύ;

agelika2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπανγκογκ-Πουκετ
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική&Λαπωνία.
Kαλως την !!

Καλως ήρθες στην παρεα μας Μαρία!Ενδιαφέρον προορισμος και προτότυπος.Δεν εχω ίδέα για αυτόν,θα ήθελα όμως να μας πεις σχετικά όταν επιστρεψεις.Αλλωστε ο κάθε ταξιδιωτικός προορισμος κάτι έχει να προσφέρει.Σου ευχομαι πολλα και καλα ταξίδια!!!!!:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.654
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom