pepe φανταζεσαι να σου εξηγει στα αγγλικα ο ξεναγος και να μην καταλαβαινεις γρι.σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο βρηκα πακετο 5 νυχτεσ μαυρικιο και 3 ντουμπαι με σαφαρι,δειπνο σε καταβλησμο και ξεναγηση πολης και πληρη διατροφη με 3344 καλο!αλλα με αγγλοφωνο αντιπροσωπο σε ενα αλλο βρηκα με ελληνοφωνο με τισ ιδιεσ παροχεσ αλλα 3764 για 420 διαφορα τι λετε να κανω?
Εντατικά αγγλικά... προλαβαίνεις...σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο βρηκα πακετο 5 νυχτεσ μαυρικιο και 3 ντουμπαι με σαφαρι,δειπνο σε καταβλησμο και ξεναγηση πολης και πληρη διατροφη με 3344 καλο!αλλα με αγγλοφωνο αντιπροσωπο σε ενα αλλο βρηκα με ελληνοφωνο με τισ ιδιεσ παροχεσ αλλα 3764 για 420 διαφορα τι λετε να κανω?
hello!!! με ζήτησε κανένας??????Mηπως η συζυγος ξερει αγγλικα?
γεια σου ρενατα σε ζηταω απελπισμενα ριξε φωσhello!!! με ζήτησε κανένας??????
λεω μαλλον για 5 μαυρικιο και 3 ντουμπαι τελοσ παντων το πιο σιμαντικο ειναι οτι εχω 3500 ευρω και για τουσ 2 μασγεια σου pepito!
το καλοκαίρι ενδίκνυται για γάμους..μάλον έ?? εγω προτιμώ πάντως τον χειμώνα με μαύρο νυφικό φυσικά!
λοιπόν στο θέμα μας.πόσες μέρες έχεις πές.ή μάλον πόσες νύχτες ουσιαστικές.και τα λέμε πάλι.
το ντουμπάι τι το θές ? και γενικά γιατί πας εκεί που πάνε ολοι...δεν υπάρχουν άλλα μέρη στην γη????? κολήσατε όλοι με δομήνικους ,μαυρίκιους ,θεοτοκόπουλους,μαλδιβομανιακούς κλπππππ..λεω μαλλον για 5 μαυρικιο και 3 ντουμπαι τελοσ παντων το πιο σιμαντικο ειναι οτι εχω 3500 ευρω και για τουσ 2 μασ