fotast
Member
΄Ετσι...τα γούστα να μην κρύβονται...Και το χαζομάρες το επιστρέφω....Την άποψη μου είπα και χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν....
Last edited:
΄Ετσι...τα γούστα να μην κρύβονται...Και το χαζομάρες το επιστρέφω....Την άποψη μου είπα και χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν....
Πράγματι ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά για το Ντουμπάι έχουμε πολλοί κακή άποψη, ειδικά για γαμήλιο. Δεν υπάρχει αυτή η διαφωνία για πολλά μέρη και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Αν π.χ. κάποιος πει ότι θα πάει στη χερσόνησο Γιουκατάν για γαμήλιο, προκαλώ να βρείτε έναν να πει ότι είναι κακή ιδέα. Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που πέρασαν πολύ καλά στο Ντουμπάι , αλλά όταν υπάρχουν ένα σωρό καλύτεροι προορισμοί και το γαμήλιο γίνεται μια μόνο φορά δεν πρέπει να ειδοποιήσουμε το υποψήφιο θύμα ..εεε...υποψήφιο ταξιδιώτη, οτι θα πετάξει τα λεφτά του σε ένα προορισμό stopover?
Τώρα αν η φίλη ξέριε που πάει, το έχει μελετήσει και αποφασίσει, καλά να περάσει.
Το γκρουπ δεν το χρειάζεσαι στο Ντουμπάι, δεν έχει τοπική κουλτούρα, ή μέρη πολιτιστικού ενδιαφέροντος για ξενάγηση. Τις βόλτες από mall σε mall τις κάνεις με το μετρό μόνος σου και μια εκδρομή με καμήλες και 4χ4 την κλείνεις στο ξενοδοχείο σου.
Γουστα ειναι αυτα σε καποιους μπορει να αρεσουν τα μνημεια και τα αξιοθεατα κ σε αλλους οχι τοσο ...και με γκρουπ σκευτομαστε να παμε διοτι δεν ξερουμε αγγλικα κ θα ειναι δυσκολο στην μετακινηση κ τα σχετικαΠράγματι ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά για το Ντουμπάι έχουμε πολλοί κακή άποψη, ειδικά για γαμήλιο. Δεν υπάρχει αυτή η διαφωνία για πολλά μέρη και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Αν π.χ. κάποιος πει ότι θα πάει στη χερσόνησο Γιουκατάν για γαμήλιο, προκαλώ να βρείτε έναν να πει ότι είναι κακή ιδέα. Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που πέρασαν πολύ καλά στο Ντουμπάι , αλλά όταν υπάρχουν ένα σωρό καλύτεροι προορισμοί και το γαμήλιο γίνεται μια μόνο φορά δεν πρέπει να ειδοποιήσουμε το υποψήφιο θύμα ..εεε...υποψήφιο ταξιδιώτη, οτι θα πετάξει τα λεφτά του σε ένα προορισμό stopover?
Τώρα αν η φίλη ξέριε που πάει, το έχει μελετήσει και αποφασίσει, καλά να περάσει.
Το γκρουπ δεν το χρειάζεσαι στο Ντουμπάι, δεν έχει τοπική κουλτούρα, ή μέρη πολιτιστικού ενδιαφέροντος για ξενάγηση. Τις βόλτες από mall σε mall τις κάνεις με το μετρό μόνος σου και μια εκδρομή με καμήλες και 4χ4 την κλείνεις στο ξενοδοχείο σου.
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου...μαλλον πως θα παμε με γκρουπΜην τους ακους Κατερινα..και τον γαμο με γκρουπ καντον
Κάτι σε τρώει να τα ακούσεις ξανά?Νομίζω ότι πλέον έχουμε επαναλαμβανόμενο περιστατικό..Νέοι άνθρωποι που πάνε Ντουμπάι με γκρουπ επειδή δεν ξέρουν Αγγλικά.Εντάξει αλλά 2016 έχουμε....
Ελπίζω να έχει πάνω από έξι τουλάχιστον να το ευχαριστηθεί γιατί κάποιο μέλος πριν καιρό είχε πει ότι δεν έφτασαν οι 6 μέρες για να τα δει όλα ...τα mall και χοτελ.Καλή μου Κατερίνα,δεν μας είπες πόσες ημέρες σκέφτεσαι να είναι το ταξίδι σου.
Αυτό το ποστ δεν πρέπει να θαφτεί ανάμεσα στα υπόλοιπαΜην τους ακους Κατερινα..και τον γαμο με γκρουπ καντον
Παρακαλώ, τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί απαγορεύονται στο φόρουμ. Ο καθένας έχει την άποψή του και πρέπει να την εκφράζει, αλλά όχι χρησιμοποιώντας προσβλητικές εκφράσεις.
Δημόσιο φόρουμ είμαστε και άρα επειδή απευθύνεται σε μας,έχουμε το δικαίωμα να μην συμφωνούμε και να της το λέμε...
12 μερες λεμε!!Καλή μου Κατερίνα,δεν μας είπες πόσες ημέρες σκέφτεσαι να είναι το ταξίδι σου.
Δημόσιο φόρουμ είμαστε και άρα επειδή απευθύνεται σε μας,έχουμε το δικαίωμα να μην συμφωνούμε και να της το λέμε...
Πρέπει να ακούει και τις αντίθετες απόψεις...αν και παρ´ολα αυτά θέλει να πάει...ας πάει.Εχουν γραφτεί διάφορα εδώ,ας τα μελετήσει και τα υπόλοιπα θα τα πεί ο ξεναγός(αν έχει)
αυτό το "σκεύτομαι" το έχω δεί ξανά...είναι της μόδας;