• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γαμήλιο ταξίδι

Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Μαρία επειδή σε βλέπω μπερδεμένη και για να μην το κουράζεις...

1. Πτήση για εξωτερικό κάτω από 2 ώρες εκτός της Κύπρου και αυτή από Αθήνα δεν υπάρχει...
2. Αν θες θάλασσα πήγαινε για μπάνιο σε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα Ελληνικά νησιά. Καλύτερη θάλασσα από της χώρας μας σε τόσο κοντινή απόσταση δεν θα βρεις.
3. Αν καταλήξεις στο εξωτερικό... το καλοκαίρι λόγω καιρού η Κύπρος , η Αίγυπτος και γενικά οι χώρες που είναι ποιό νότια από εμάς δεν παίζουν θα γκαγκανιάσεις και δεν θα το ευχαριστηθείς... Η ευρώπη είναι μονόδρομος λοιπόν και το Παρίσι ή η Ρώμη ιδανικοί προορισμοί...

αυτά τα ολίγα...
Εχω την άποψη,οτι,όταν βάλει στόχο καποιος ένα ταξίδι,καλό είναι να μην αλλάζει τον στόχο του αναλογα με τις καιρικές συνθήκες :)

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
ξεχασα να σε ρωτήσω ρε πηνελόπη πάλι γιατί λες για τη ζέστη στην Αίγυπτο??? εννοείς θα έχει πολύ??? εμείς λέμε για γαμήλιο τέλη Αυγούστου ε???
Η Αιγυπτος πολύ ενδιαφέρουσα είναι αλλά η ζέστη πολύ ειδικά αυτή την εποχή.Πως θα δεις όλα τα αξιοθέατά της ? Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δροσίζεσαι στη θάλασσα σε ένα ωραίο ξενοδοχείο.Τότε ποιός ο λόγος να πας στην Αίγυπτο αν δεν την εξερευνήσεις ? Τέλεια τα ελληνικά νησιά. Σου έστειλα και κάποιο άλλο μήνυμα που όμως λόγω κάποιου προβλήματος με το pc μου δεν καταχωρήθηκε νομίζω. Έλεγα λοιπόν ότι μήπως αν μιλάμε για εξωτερικό να δεις και το θέμα της Μαγιόρκας ή των Καναρίων? Βέβαια πολύ πιο μακρυά από 2 ώρες. Ή καντην για βόρεια ( εγώ ψηφίζω Πράγα. Μικρή , δροσερή αλλά όχι κρύα , ρομαντική, όμορφη)Καταπληκτικά οδοιπορικά στο φόρουμ μας. Επίσης η κων/πολη πως σου φαίνεται. Δίπλα σας και πας και οδικώς . Διάβασε οδοιπορικό θεϊκό . θα σε βοηθήσει πολύ. Και μπορείς και να βρείς και καταπληκτικά ξενοδοχεία ( ότι πρέπει για την περίσταση. Θα τα βρείς όλα μέσα στο οδοιπορικό)

Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
ξεχασα να σε ρωτήσω ρε πηνελόπη πάλι γιατί λες για τη ζέστη στην Αίγυπτο??? εννοείς θα έχει πολύ??? εμείς λέμε για γαμήλιο τέλη Αυγούστου ε???
Aκου λοιπόν υποψήφια προς γάμον:)..Aίγυπτος μήνα Αύγουστο αποκλείεται..Κύπρος : δεν προσφέρεται για νιόπαντρους.Βενετία παίρνει 10..Παρίσι παίρνει 9,αρκεί να καταφέρεται να "μυρισετε" αυτες τις πόλεις ! Περιμένω κουφέτα:)

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι βέβαια...
Συμφωνώ απόλυτα με traveller. Εννοείται ότι κοιτάς τον καιρό , και ειδικά όταν σχεδιάζεις το γαμήλιο ταξίδι σου.

Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι βέβαια...
Moυ αρέσει να κάνω humour:),αλλά κάθε μέρος,αξίζει να το απολαμβάνεις έτσι οπως το συναντας..με το κρύο του,την ζέστη του κλπ

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Aκου λοιπόν υποψήφια προς γάμον:)..Aίγυπτος μήνα Αύγουστο αποκλείεται..Κύπρος : δεν προσφέρεται για νιόπαντρους.Βενετία παίρνει 10..Παρίσι παίρνει 9,αρκεί να καταφέρεται να "μυρισετε" αυτες τις πόλεις ! Περιμένω κουφέτα:)

παιδιά στη Βενετία το καλοκαίρι έχει πολύ υγρασία και βρωμάει λόγω ζέστης..

spor_os

Administrator
Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Συμφωνώ απόλυτα με traveller. Εννοείται ότι κοιτάς τον καιρό , και ειδικά όταν σχεδιάζεις το γαμήλιο ταξίδι σου.
δλδ,αν παντρευτείς Δεκέμβριο,θα αποκλείσεις το Παρίσι,γιατι έχει πολύ κρύο? Δέν θα παίξει μοναδικο ρόλλο η..αίσθηση που θέλεις να εισπράξεις μ'αυτον που είσαι μαζι σε συγκεκριμένο μερος?

Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
Το καλοκαίρι απλά δεν υποφέρονται.
Άσε που αν έχει καύσωνα θέλουν και τουλάχιστον 1 euro το 0,5lt νερό (πριν από 2 χρόνια).
Οπότε ΜΑΚΡΙΑ.
Ελα Spor ος,μην τσιγκουνεύεσαι..Παίξτο και λίγο χουβαρδάς σάν "φρέσκος" σύζυγος:)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
δλδ,αν παντρευτείς Δεκέμβριο,θα αποκλείσεις το Παρίσι,γιατι έχει πολύ κρύο? Δέν θα παίξει μοναδικο ρόλλο η..αίσθηση που θέλεις να εισπράξεις μ'αυτον που είσαι μαζι σε συγκεκριμένο μερος?

δεν είναι το ίδιο να πας Χειμώνα στο Παρίσι με το να πας Αύγουστο στην Αίγυπτο..
εμένα η κουμπάρα μου είχε πάει Μάϊο και έσκασε από τη ζέστη..

Επόμενο Ταξίδι
Νορμανδία
Ταξίδι-Όνειρο
το...ψάχνω ακόμη !
δεν είναι το ίδιο να πας Χειμώνα στο Παρίσι με το να πας Αύγουστο στην Αίγυπτο..
εμένα η κουμπάρα μου είχε πάει Μάϊο και έσκασε από τη ζέστη..
Nα με συμπαθάς mary_a,αν πέρασε έτσι η κουμπάρα σου,δέν φταίει κανεις παρα μόνο ο..κούμπαρος σου !! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα