• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ολλανδία Αμστερνταμ διαμονη!

panagiotis.k

Member
Καλησπέρα σας! Ακόμα στο ψάξιμο είμαι... Στην περιοχή Zaandam θα μένατε? Βλέπω έχει τρένο που σε 10 λεπτά είσαι Άμστερνταμ.. τι λέτε??
Όντως από το Zaandam σε 12 λεπτάκια είσαι στο Centraal. Έχει IC και Sprinter οπότε έχει και πολύ συχνά δρομολόγια και καλή σύνδεση με άλλες πόλεις (αρκεί να μην είσαι άτυχος και κάνουν έργα το ΣΚ). Καθημερινή, άμα ξενυχτήσετε μετά τις 2 είναι θεματάκι :haha:. Επίσης είναι μία στάση από το Sloterdijk όπου περνάει τραμ και μετρό αν χρειαστεί να πάτε σε άλλη περιοχή. Γενικά είναι πολύ βολικό σα τοποθεσία από θέμα συγκοινωνίας.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Όντως από το Zaandam σε 12 λεπτάκια είσαι στο Centraal. Έχει IC και Sprinter οπότε έχει και πολύ συχνά δρομολόγια και καλή σύνδεση με άλλες πόλεις (αρκεί να μην είσαι άτυχος και κάνουν έργα το ΣΚ). Καθημερινή, άμα ξενυχτήσετε μετά τις 2 είναι θεματάκι :haha:. Επίσης είναι μία στάση από το Sloterdijk όπου περνάει τραμ και μετρό αν χρειαστεί να πάτε σε άλλη περιοχή. Γενικά είναι πολύ βολικό σα τοποθεσία από θέμα συγκοινωνίας.
Ευχαριστώ!!! Ξενύχτι δεν πιστεύω να κάνουμε , θα είμαστε όλη μέρα στον δρόμο... Γίνονται συχνά έργα το ΣΚ ?? 😛

panagiotis.k

Member
Ευχαριστώ!!! Ξενύχτι δεν πιστεύω να κάνουμε , θα είμαστε όλη μέρα στον δρόμο... Γίνονται συχνά έργα το ΣΚ ?? 😛
Εδώ αναφέρουν τα προγραμματισμένα έργα: Planned engineering work | NS

Αν είσαι τόσο άτυχος και γίνει κάποια μη προγραμματισμένη στραβή είσαι οκ και με το λεωφορείο στη χειρότερη.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Last edited by a moderator:

Travelena

Member
Καλησπέρα σας. Ναι πάλι εγώ θα σας ζαλίσω. Ψάχνω για ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ και έχω πάθει σοκ. Κάτω από 130€ τη βραδιά δεν βρίσκω πουθενά, και φυσικά δεν είναι στο κέντρο, επομένως πρέπει να χρησιμοποιώ μετρό ή λεωφορείο για πάω στο κέντρο. Βρήκα ξενοδοχεία με περίπου 70 ευρώ τη βραδιά πιο μακριά στο Volendam. Από ότι είδα υπάρχει συχνή συγκοινωνία προς το κέντρο και χρειάζεται μισή ώρα περίπου. Αν, λέω αν επιλέξω να μείνω εκεί, έχω βρει δύο κάρτες τριήμερες:η μία είναι η Amsterdam card 3 days Και κοστίζει 27€ και η άλλη η Amsterdam and region travel ticket ΠΟΥ κοστίζει 40,5€.Αν έχω καταλάβει καλά και τις δύο μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για να πάω με λεωφορείο μέχρι το Volendam από το σταθμό του Άμστερνταμ, με τη μόνη διαφορά ότι στη δεύτερη μπορώ να πάρω και τρένο. Το ξέρω θα μου πείτε ότι είναι μακριά και δεν αξίζει, αλλά μιλάμε για μία διαφορά περίπου 250€ στη διαμονή, και αφού σίγουρα θα πάρω κάρτα για μετρό, είπα να σκεφτώ και αυτή την επιλογή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι αν σίγουρα με αυτές τις κάρτες μπορώ να πάρω τα λεωφορεία για Volendam όπως το 316.Υπαρχει και νυχτερινό λεωφορείο, αν θέλω να μείνω για ποτό μέχρι αργά στο Άμστερνταμ. Ευχαριστώ πολύ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα