GTS
Member
Γιατί, τι έχει η λεοπάρ γόβα?...ή λαμέ μίνι με λεοπάρ γόβα...
Από Ευρώπη, Ιταλία-Γαλλία, μέσα. Από εκτός, πολλές επιλογές, ανάλογα τα κέφια και τα χρήματα του καθενός.
Γιατί, τι έχει η λεοπάρ γόβα?...ή λαμέ μίνι με λεοπάρ γόβα...
Εγώ γι αυτό τους ξεκίνησα με Σιβηρία & τρένο. Είναι η καλύτερη περίπτωση άγριας φύσης που μπορούν να βρουν με τον περιορισμό των πτήσεων. Από κει και πέρα, όμως, μόνοι τους "γύρισαν" τα θέλω τους (και παγίως, δε συνεχίζω να απαντάω όταν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει κατασταλάξει καλά καλά τι θέλει ο ίδιος...).
Αν λοιπόν κάποιος που δεν έχει ταξιδέψει σχεδόν καθόλου, θελήσει να ξεφύγει από την αρχοντοχωριατιά του γαμήλιου Μπαλί - Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη και επιθυμεί να περάσει αξέχαστα χλιδάτα και πανέμορφα στην Ευρώπη τότε φυσικά και θα διαλέξει την Ιταλία ή την Γαλλία σαν προορισμό... οι επιλογές είναι πάμπολλες, ποιοτικές και καλύπτουν τα περισσότερα γούστα... η σύγκριση και μόνο της Βενετίας, της Ρώμης, των Λιμνών, της Κοστιέρας, της Τοσκάνης, με την Νορβηγία ή της Προβηγκίας, της Βουργουνδίας, της Βρετάνης του Παρισιού με την Σκωτία αποτελεί ύβρη... το ξαναλέω λοιπόν... κρατήστε για του λόγου σας τις "υπέροχες" γαμήλιες ιδέες σας και εντρυφήστε σε αυτές τις δύο χώρες, που πάντα προσφέρουν στους ταξιδιώτες τα μέγιστα... κάποιος που θέλει να κάνει ένα ταξίδι ζωής πρέπει να αποφασίζει μέσα από δοκιμασμένες λύσεις και όχι μέσα από αμφιλεγόμενες προτάσεις που κάποιος κάπου άκουσε η διάβασε...
Γαμήλιο ταξίδι στην Ισλανδια καλοκαίρι. Αυτό.Και τη λεοπαρ γόβα πως θα την βάλεις στα χιόνια; Μπα...
Δε νομίζω ότι η Loch Lomond και το Isle of Skye έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους για να μιλάμε για επαναλαμβανόμενα τοπία. :roll: Οι λόφοι της Τοσκάνης πολύ πιο επαναλαμβανόμενοι είναι.Μα βεβαιότατα... θα έκανες ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς στην εκπληκτική και καθόλου επαναλαμβανόμενη Σκωτσέζικη επαρχία, με συνοδεία ενός καταπληκτικού καιρού και φυσικά ζώντας την απίστευτη εμπειρία της Σκωτσέζικης κουζίνας ...
Η Τοσκάνη είναι πολύ όμορφη, αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαία η ενοχλητική κοσμοσυρροή. Όπως λες και ο ίδιος παρακάτω:Να υποθέσω λοιπόν ότι η θεία γη της Τοσκάνης, όπως και της γειτονικής Ούμπρια, όλως τυχαίως κατακλύζεται από ορδές τουριστών... αντί να εκδράμουν στις ομορφιές της Σκωτσέζικης γαλήνης, συνωστίζονται στις τουριστικές παγίδες της Ιταλίας...
τι σου κάνει αυτό το μάρκετινγκ...
Γράψετε.Μα πραγματικά σκέφτεστε καθόλου πριν γράψεται?
Τα τοπία της Σκωτίας είναι πληκτικά επαναλαμβανόμενα... σε συνδιασμό δε με τον ψυχοπλακωτικό καιρό κάνουν το μέρος παράδειγμα προς αποφυγήν ειδικά για ταξίδι μέλητος... αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις φρονώ ότι είσαι ερωτευμένη με την μελαγχολία... στο Isle of Skye δεν έχω πάει, αλλά δεν νομίζω να είναι η Σαντορίνη ή το Κάπρι... αν ήταν θα γίνονταν χαμός από επισκέπτες, όπως γίνεται χαμός στο όντως ατμοσφαιρικό Εδιμβούγο...Δε νομίζω ότι η Loch Lomond και το Isle of Skye έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους για να μιλάμε για επαναλαμβανόμενα τοπία. :roll: Οι λόφοι της Τοσκάνης πολύ πιο επαναλαμβανόμενοι είναι.
Επαναλαμβανόμενοι λόφοι, εκπληκτικό φαγητό και κρασί, μνημεία υψίστης σημασίας. Σα συνειρμός έρχεται στο μυαλό μου το δικό μου γαμήλιο ταξίδι,μιας και αφού τον εχόρεψα το χορό του Ησαία μια φορά όσο να 'ναι έχω δικαίωμα να είμαι και πιο κατάλληλη να προτείνω γαμήλια ταξίδια.Τα τοπία της Σκωτίας είναι πληκτικά επαναλαμβανόμενα... σε συνδιασμό δε με τον ψυχοπλακωτικό καιρό κάνουν το μέρος παράδειγμα προς αποφυγήν ειδικά για ταξίδι μέλητος... αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις φρονώ ότι είσαι ερωτευμένη με την μελαγχολία... στο Isle of Skye δεν έχω πάει, αλλά δεν νομίζω να είναι η Σαντορίνη ή το Κάπρι... αν ήταν θα γίνονταν χαμός από επισκέπτες, όπως γίνεται χαμός στο όντως ατμοσφαιρικό Εδιμβούγο...
Οι επαναλαμβανόμενοι λόφοι της Τοσκάνης πάνε παρέα με τα μοναδικά χωριά, τα φανταστικά αναγεννησιακά μνημεία, το εκπληκτικό φαγητό και το υπέροχο κρασί... οι ομορφιές της Σκωτίας πάνε παρέα με τα τέρατα των λιμνών...
Έχε υπόψιν ότι τα πολύ τουριστικά μέρη δεν οφείλουν τον τουρισμό τους στο μάρκετινγκ, αλλά στο ότι είναι πραγματικά ιδιαίτερα και πανέμορφα... το μάρκετινγκ δημιουργεί Ντουμπάι και όχι Τοσκάνες και Παρίσια...
Αν μετά από όλα αυτά ακόμη επιμένεις να συγκρίνεις την Τοσκάνη με την Σκωτία, τότε πολύ φοβάμαι ότι ναι, είσαι κακόγουστη και εντελώς ακατάλληλη να προτείνεις ταξίδια γάμου...
Πραγματικά μου κάνει εντυπώση το ότι επιμένεις τόσο σε αυτό! Πληκτικά είναι τα τοπία της Ελβετίας και της Σουηδίας, όχι της Σκωτίας. Εκτός και αν η εμπειρία σου από την εξοχή της Σκωτίας περιορίζεται στις περιοχές μεταξύ Εδιμβούργου, Stirling και Γλασκώβης όπου όντως τα φλατ βοσκοτόπια δίνουν και παίρνουν. Η φύση της χώρας έχει όμως πολλά περισσότερα να δώσει.Τα τοπία της Σκωτίας είναι πληκτικά επαναλαμβανόμενα...
Τελείως άκυρο. Και το Παρίσι που προτείνεις και ξαναπροτείνεις δεν φημίζεται ακριβώς για την καλοκαιρία του!σε συνδιασμό δε με τον ψυχοπλακωτικό καιρό κάνουν το μέρος παράδειγμα προς αποφυγήν ειδικά για ταξίδι μέλητος... αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις φρονώ ότι είσαι ερωτευμένη με την μελαγχολία...
Προφανώς δεν θα επισκεφτεί κάποιος ένα βόρειο νησί για τους ίδιους λόγους που θα πάει σε ένα μεσογειακό. Δεν υπάρχει καμία σύνδεση στα παραδείγματά σου. Και στο Εδιμβούργο αν εξαιρέσουμε Ιούλιο-Αύγουστο κανείς ενοχλητικός χαμός δεν γίνεται, η πόλη κρατά τον χαρακτήρα της και δεν γίνεται οικτρά τουριστική.στο Isle of Skye δεν έχω πάει, αλλά δεν νομίζω να είναι η Σαντορίνη ή το Κάπρι... αν ήταν θα γίνονταν χαμός από επισκέπτες, όπως γίνεται χαμός στο όντως ατμοσφαιρικό Εδιμβούγο...
Δεν διαφωνώ για τις παρέες των λόφων της Τοσκάνης. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τον πλούτο της Σκωτίας.Οι επαναλαμβανόμενοι λόφοι της Τοσκάνης πάνε παρέα με τα μοναδικά χωριά, τα φανταστικά αναγεννησιακά μνημεία, το εκπληκτικό φαγητό και το υπέροχο κρασί... οι ομορφιές της Σκωτίας πάνε παρέα με τα τέρατα των λιμνών...
Μόνος σου αναιρείσαι εδώ. Και το Ντουμπάι πολύ τουριστικό δεν είναι;Έχε υπόψιν ότι τα πολύ τουριστικά μέρη δεν οφείλουν τον τουρισμό τους στο μάρκετινγκ, αλλά στο ότι είναι πραγματικά ιδιαίτερα και πανέμορφα... το μάρκετινγκ δημιουργεί Ντουμπάι και όχι Τοσκάνες και Παρίσια...
Καλά, όταν πας γαμήλιο μην ζητήσεις τη γνώμη μου. Μη φοβάσαι, δεν θα στενοχωρηθώ.Αν μετά από όλα αυτά ακόμη επιμένεις να συγκρίνεις την Τοσκάνη με την Σκωτία, τότε πολύ φοβάμαι ότι ναι, είσαι κακόγουστη και εντελώς ακατάλληλη να προτείνεις ταξίδια γάμου...