• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

βοηθεια για το αεροδρομιο της Φρανκφουρτης.

demykou

Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον Θανάση για τα link που μου έδωσε για το αερδρόμιο,πράγματι έχει πολλά πράγματα να κάνεις και μόνο την βόλτα στα μαγαζιά και να πιείς ενα καφεδάκι πέρασε η ώρα.mariagl δεν θα πάρω το καρότσι μαζι μου,έτσι κι'αλλιώς δεν κάθεται πια.Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο,θα δυσκολευτώ να βρώ την εξοδο για την επόμενη πτήση,είναι πολύ μπερδεμα εκεί?

fotast

Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον Θανάση για τα link που μου έδωσε για το αερδρόμιο,πράγματι έχει πολλά πράγματα να κάνεις και μόνο την βόλτα στα μαγαζιά και να πιείς ενα καφεδάκι πέρασε η ώρα.mariagl δεν θα πάρω το καρότσι μαζι μου,έτσι κι'αλλιώς δεν κάθεται πια.Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο,θα δυσκολευτώ να βρώ την εξοδο για την επόμενη πτήση,είναι πολύ μπερδεμα εκεί?
Μην αγχώνεσαι.Εχει οθονες παντού.Μόλις βγείς απο τήν έξοδα θά έχει οθόνη κάπου πολύ κοντά.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
μιας και βρήκα το θέμα εδώ θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ταξιδεύω κι'εγώ σε λίγο καιρό στο Τορόντο και θα έχουμε ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη 2 ώρες.Πως θα μπορούσα να περάσω αυτές τις 2 ώρες εκεί μιας και θα ταξιδεύω και με την 2,5 χρονών κορούλα μου?
30 λεπτά περίπου για να πας από τη μια πύλη στην άλλη (με ελέγχους διαβατηρίων κλπ), και 40-50 λεπτά πιο πριν boarding για την πτήση προς Τορόντο, πάει ο χρόνος εύκολα....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom