• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

βοηθεια για το αεροδρομιο της Φρανκφουρτης.

georgezerv76

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
Ναι, κατευθειαν Αθηνα θα πανε. Αλλα αμα ειναι καλη η κοπελα στο check in κανε και μια ερωτηση... και γραψε και σ' ενα χαρτακι το τηλεφωνο σου και δωσ' της το, αμα χαθει να σε ειδοποιησει...

Αν ειναι και..ντοπια.... :):rolleyes:

αρκει να μην ειμαι γκαντεμης και πεσω σε κανα τσεχο...ασβερκο! :/

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
και σορυ που σας κουραζω αλλα ...αυτο σημαινει οτι το ιδιο θα συμβει και το πασχα που παω βαλενθια μεσω ζυριχης με την Σουις???
δηλαδη και εκει μια κι εξω απο τη βαλενθια την παραλαμβανω Αθηνα τη βαλιτσα??

δε το ξερα αυτο...ισως επειδη κυριως παω με λοου κοστ και σπανια με μεγαλες εταιριες.....
Το ίδιο και με Swiss;)

georgezerv76

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
Ε και δε ρωτάς και στην Πράγα αν θες;! Πάντως σίγουρα θα πάει κατευθείαν Αθήνα η βαλίτσα:D
Αυτό που λέει παραπάνω ο tripakias είναι σωστό, αν πετούσες με low cost θα έκανες διπλό τσεκ ιν. Τώρα δε χρειάζεται.

Με τι εταιρία πετούσες τότε;;

easy jet, spanair, ryanair, air europa, etc... παντως ποτε δνε εχει τυχει ως τωρα να κανω ανταποκριση με την ιδια μεγαλη εταιρια ! και θα κανω 2 μαζεμενες μαρτιο και απριλιο με λουφτ και σουις!!!
αντε να δουμε...... μακαρι! θα μου λυσει τα χερια ειδικα στη γερμανια! :cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
easy jet, spanair, ryanair, air europa, etc... παντως ποτε δνε εχει τυχει ως τωρα να κανω ανταποκριση με την ιδια μεγαλη εταιρια ! και θα κανω 2 μαζεμενες μαρτιο και απριλιο με λουφτ και σουις!!!
αντε να δουμε...... μακαρι! θα μου λυσει τα χερια ειδικα στη γερμανια! :cool:

Γι αυτό παραλάμβανες βαλίτσα ενδιάμεσα...είναι άλλη η διαδικασία με τις εταιρίες που ανέφερες!

georgezerv76

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
παιδια ευχαριστω παρα πολυ! ειλικρινα δεν το ηξερα αυτο και ταξιδευω απειρα ταξιδια εδω και χρονια.... οποτε σταματαει και το αγχος μου να βρω μερος να αφησω τη βαλιτσα στη φρανκφουρτη και κερδιζω και χρονο για να κατσω στην πολη στο ενδιαμεσο!!!

thank u really really!!!!!!!!!!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
οποτε σταματαει και το αγχος μου να βρω μερος να αφησω τη βαλιτσα στη φρανκφουρτη και κερδιζω και χρονο για να κατσω στην πολη στο ενδιαμεσο!!!

thank u really really!!!!!!!!!!
Ναι καλέ μην αγχώνεσαι λέμε:cool:
You' re welcome really really!

demykou

Member
μιας και βρήκα το θέμα εδώ θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ταξιδεύω κι'εγώ σε λίγο καιρό στο Τορόντο και θα έχουμε ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη 2 ώρες.Πως θα μπορούσα να περάσω αυτές τις 2 ώρες εκεί μιας και θα ταξιδεύω και με την 2,5 χρονών κορούλα μου?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
μιας και βρήκα το θέμα εδώ θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ταξιδεύω κι'εγώ σε λίγο καιρό στο Τορόντο και θα έχουμε ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη 2 ώρες.Πως θα μπορούσα να περάσω αυτές τις 2 ώρες εκεί μιας και θα ταξιδεύω και με την 2,5 χρονών κορούλα μου?
για την μικρή
Frankfurt Airport | Children

κι για σένα

Frankfurt Airport | Duty Free

;)

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Μέχρι να κατέβεις, να βρεις την εξοδο για την επομενη πτηση, να πας πανω κάτω, να παρεις ενα τηλεφωνο η ωρα περασε. Μόνο μια συμβουλή αν μου επιτρεπεις... αν η μικρη ειναι ζωηρουλα, ζητα να σου δωσουν το καροτσι μολις κατεβεις απο το αεροπλάνο για να μην τη κυνηγάς πανω κάτω στο αεροδρόμιο, και το ξαναδινεις πάλι με το που μπαινεις στο επομενο.

fotast

Member
Νομίζω οτι οι 2 ώρες θα περάσουν εύκολα.Το αεροδρόμιο έχει τά πάντα για νά σας απασχολήσει.Σε καιμμια περίπτωση δεν αξίζει να πάς μέχρι τήν πόλη.Ο χρονος είναι λίγο και έχεις και τήν μικρή που δεν χρειάζεται να την ταλαιπωρήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom