• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

βοήθεια !

lottie

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
παντρεύομαι το σεπτέμβρη . τί μου προτείνεται για ταξίδι επειδή έχουμε χαθεί σε ένα κυκεώνα πληροφοριών ... εξωτικός προορισμός ή ευρώπη ? :p

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμεις τι να σου πουμε, εσυ τι θελεις; Πως φανταζεσαι να περνας το μηνα του μελητος: αραγμενη σε εξωτικη παραλια η μεσα σε μουσεια και σε δομημενο οικιστικο περιβαλλον;
Και οταν λες Ευρωπη τι εννοεις; Μητροπολεις τυπου Λονδινου, Παρισιων, Ρωμης κλπ η ευρωπαικη εξοχη τυπου Τοσκανης, Παλατια του Λιγηρα κλπ.
Για βοηθησε μας πρωτα εσυ δινοντας μας μια κατευθυνση...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τι παραλια???

οχι τον αλιμο φανταζομαι!

καλε περιεγραψε μας πιο αναλυτικα το ονειρο σου! :bleh:

οχι τπτ αλλο εχει σκουριασει και η ρενατα η ειδικη μας.. .γιατι τωρα τελευταια λιγοι ρωτανε για γαμηλιο...:D

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
lottie, Καλώς ήρθες και καλώς άνοιξες το αγαπημένο θέμα του travelstories!

Έχω το απόλυτο μέρος για να λιώσεις: Βοϊδοκοιλιά!

Άραξε εκεί για πέντε ημέρες για να γλιτώσεις και τα έξοδα του αεροπλάνου.
Στη Γιάλοβα τα στούντιο είναι στα 50 Ευρώ αλλά αν κάνεις παζάρια ή το ψάξεις πολύ μπορεί να βρεις και φθηνότερα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν πατε γασμηλιο ταξιδι τον Σεπτεμβρη θα σου προτεινα ελληνικες παραλιες εντελως ησυχες φθηνες και χωρις αεροπορικα και φυλας τα λεφτα σου να κανεις μια εξωτικη αποδραση σε ετερη εξωτικη παραλια γυρω στο Γεναρη-Φλεβαρη που εδω θα κρυωνουμε και εσυ θα αλλαζεις παραστασεις.

lottie

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
τι παραλια???

οχι τον αλιμο φανταζομαι!

καλε περιεγραψε μας πιο αναλυτικα το ονειρο σου! :bleh:

οχι τπτ αλλο εχει σκουριασει και η ρενατα η ειδικη μας.. .γιατι τωρα τελευταια λιγοι ρωτανε για γαμηλιο...:D
φαντάζομαι απέραντη αμμουδια , όχι πολύ κόσμο ( μη σας πω και καθόλου ! ) , κοκταιιλς μαγιώ και :haha:παρεό ...... να ξεκουραστώ ρε παιδιά δεν θα πάμε πουθενά όλο το καλοκαίρι !!!!!!!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σεπτεμβρη μηνα ολες οι ελληνικες παραλιες ετσι θα ειναι: Για ηρεμια και χαλαρωση σε τελεια παραλια και απαραιτητη χλιδη, θαλασσοθεραπεια, spa κλπ ακριβο, αλλα ενδεχομενως να το βρεις απο πρακτορεια σε φθηνοτερες τιμες, κυριως απο site του εξωτερικου, κοιτα εδω: Grecotel Olympia Riviera Resort, Peloponnese: ΞšΞ±Ξ»Ο‰ΟƒΞΏΟΞ―ΟƒΞ±Ο„Ξ΅
Αναλογα με τα οικονομικα σου διαλεγεις ξενοδοχειο ειτε 5* ειτε 4*

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
παντρεύομαι το σεπτέμβρη . τί μου προτείνεται για ταξίδι επειδή έχουμε χαθεί σε ένα κυκεώνα πληροφοριών ... εξωτικός προορισμός ή ευρώπη ? :p
η ώρα η καλή:clap:ό,τι κι αν αποφασίσετε!ε δεν μπορεί,κάτι ιδιαίτερο θάχεις κατά νου:roll:,αν περιμένεις απο μάς να σου πούμε θα..... χαθείς ακόμα πιο πολύ:haha:

lottie

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
η ώρα η καλή:clap:ό,τι κι αν αποφασίσετε!ε δεν μπορεί,κάτι ιδιαίτερο θάχεις κατά νου:roll:,αν περιμένεις απο μάς να σου πούμε θα..... χαθείς ακόμα πιο πολύ:haha:
ευχαριστώ για τις ευχές .... απλά θέλω να ξεμπερδευτώ λίγο ... αγιος μαυρικιος μαλδιβες μαγιορκα αζορες ή ατελείωτες παραλίες ελλάδας ???? έλεος ! :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom