Δεν χρειαζετε να βγαλεις Βιζα για Λιβανο.Τώρα αγχώθηκα..... Πετάω για Βηρυτό το ερχόμενο Σ/Κ κι είχα την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται βίζα. Πρέπει να κάνω κάτι τώρα? Προλαβαίνω ή τη βγάζω εκεί στο αεροδρόμιο?
Renata έχεις επισκεφθεί το Λίβανο? Ξέρεις κάτι για εκεί? Ευχαριστώ
δεν χρειαζετε βιζα για Λιβανο,εαν πηγαινεις για τουρισμο σου δινουν βιζα για ενα μηνα μολις φτασεις δωρεαν.προς eva kas εχω ακομα λιγα μηνυματα και δεν μπορω να απαντησω προσωπικα. ευχαριστω για το καλως ορισμα ....φιλια
Έτσι ακριβώς ειναι η κατάσταση, απλώς οι Σύριοι τελωνιακοί θέλουν και το φιλοδώρημα τους για να μην σε καθυστερήσουν.....αν πας με ταξί sfakhania ο ταρίφας ξέρει τα κόλπα...!!δεν χρειαζετε βιζα για Λιβανο,εαν πηγαινεις για τουρισμο σου δινουν βιζα για ενα μηνα μολις φτασεις δωρεαν.
για Συρια μπορεις να παρεις Βιζα στα Συνορα με 20 ευρω.....
θα πας με ταξι προφανως.....
Έχω κανονίσει να πάω στη Βηρυτό με την Olympic Air (βρήκα προσφορά με ναύλο 1 ευρώ). Ρώτησα την πρεσβεία στην Αθήνα στο τηλέφωνο 210-6755873 και μου είπαν ότι βγάζεις visa στο αεροδρόμιο και την πληρώνεις 17 δολλάρια.
Επίσης αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει: σκέφτομαι να νοικιάσω αυτοκίνητο και να επισκεφτώ εκτός από τη Βηρυτό, τις πόλεις Baalbek και Τρίπολη. Όποιες προτάσεις δεκτές.