• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

βασιληs

vasilhs

New Member
γεια και χαρα κ απο εμενα ειμαι ο βασιληs εχουμε το ιδιο παθos απ οτι βλεπω για τα ταξιδια και θα μοιραστουμε εμπειριεs και πληροφοριεs για οτι σχεδιαζουμε.προσπαθω να κανω τουλαχιστον ενα ταξιδι στο εξωτερικο το χρονο και μεχρι τωρα το καταφερνω.αυτα....

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:welcome2: Καλώς τον και καλά ταξίδια κάθε χρόνο

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλως τον βασιλη!!μεγαλωνει η παρεα !!για πεσ μας ομως πιο ηταν το περσινο σου ταξιδι και ποιος σκεφτεσαι να ειναι ο φετινος σου προορισμος?ευχομαι τωρα που εγινες μελος να κανεις πιο συχνες αποδρασεις!καλα ταξιδια!

vasilhs

New Member
καλως τον βασιλη!!μεγαλωνει η παρεα !!για πεσ μας ομως πιο ηταν το περσινο σου ταξιδι και ποιος σκεφτεσαι να ειναι ο φετινος σου προορισμος?ευχομαι τωρα που εγινες μελος να κανεις πιο συχνες αποδρασεις!καλα ταξιδια!
περυσι πηγα για 2η φορα βουδαπεστη για χαρη τηs κορηs μου που μου το ζητουσε επιμονα.τωρα για φετοs αν βοηθησει ο καιροs λεμε για βερολινο τιs ημερεs του πασχα

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες Βασίλη!εύχομαι καλά ταξίδια να έχεις!
Οσο για το Βερολίνο θα βρείς μπόλικες πληροφορίες γιατί αρκετοί έχουμε πάει και έχουμε γράψει σχετικά...

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες Βασίλη!Χρόνια πολλά, αν και καθυστερημένα για τη γιορτή σου!Εδώ που έμπλεξες θα αυξηθούν οι επιθυμίες σου για ταξίδια...δε θα σου φτάνει το ένα στο εξωτερικό!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom