Welcome........γεια χαρα σε ολους σας,ατελειωτες ωρες παρακολουθω τα ταξιδια σας,τωρα θα ταξιδευουμε μαζι!
Welcome........γεια χαρα σε ολους σας,ατελειωτες ωρες παρακολουθω τα ταξιδια σας,τωρα θα ταξιδευουμε μαζι!
ειμαι απο αθηνα,αλλα τα τελευταια 5 χρονια ζω στο ναυπλιο.ωπ......δικος μας ανθρωπος η μαριλου!
και γω για γαυδο το λεω φετος το καλοκαιρι!απο που εισαι?
Ξεκίνησες από "λαθρεπιβάτης" αλλά έγινες μέλος τελικά, ε?γεια χαρα σε ολους σας,ατελειωτες ωρες παρακολουθω τα ταξιδια σας,τωρα θα ταξιδευουμε μαζι!
wellcome κι από μένα.ειμαι απο αθηνα,αλλα τα τελευταια 5 χρονια ζω στο ναυπλιο.
αφου σου αρεσουνε οι γριφοι,ενα εχω να σου πω,αν ο ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ηταν και ανατολικοευρωπαιος θα ειχε κλεισει ακομα και η ΔΩΔΩΝΗ!!!wellcome κι από μένα.
για πες μας και τη γνώμη σου, μια και υπήρξε και διαφωνία παλιότερα εδω..΄
αξίζει τα λεφτά του το "ρωμαικό" παγωτό?
και στο κρας τεστ με τον ανατολικοευρωπαίο ποιος κερδίζει?
ειμαι σιγουρη και γουσταρω τετοιες εξαρτησειςΜαριλού πρώτα θα κάνεις ένα ταξίδι και στην συνέχεια δε φαντάζεσαι τι σε περιμένει! εξάρτηση! hit the road.. Maris-lou!!!
δεν ήταν καθόλου γρίφος. για σενα τουλάχιστον και για όποιον είχε παρακολουθήσει την προηγούμενη συζήτηση που απλά δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. υπάρχουν πολλοί στο Ναύπλιο που αυτά τα στοιχεία για παγωτατζίδικα θα τους φανούν γρίφος? μισώ τους γρίφους αν δεν το κατάλαβες.αφου σου αρεσουνε οι γριφοι,ενα εχω να σου πω,αν ο ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ηταν και ανατολικοευρωπαιος θα ειχε κλεισει ακομα και η ΔΩΔΩΝΗ!!!
μηνες στ'αμπαρια!!!Ξεκίνησες από "λαθρεπιβάτης" αλλά έγινες μέλος τελικά, ε?
Καλωσόρισες maris-lou!!!
οκ.εχω χασει "τευχη"δεν ήταν καθόλου γρίφος. για σενα τουλάχιστον και για όποιον είχε παρακολουθήσει την προηγούμενη συζήτηση που απλά δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. υπάρχουν πολλοί στο Ναύπλιο που αυτά τα στοιχεία για παγωτατζίδικα θα τους φανούν γρίφος? μισώ τους γρίφους αν δεν το κατάλαβες.
Δωδώνη? για παγωτατζίδικα μιλάμε. εβγα, μπες και τα συναφή σε άλλα τόπικ.
δεν σε εξετάζω..αν και μήνες στ' αμπάρια..(καλό αυτό!)οκ.εχω χασει "τευχη"