Μπερδεύτηκες μάλλον διότι ξεκινάει να γράφει στο πρόγραμμα το πρώτο δρομολόγιο στις 04:15,αν προσέξεις το ''τελευταίο'' είναι στις 03:30.αν και δε θα τη χρειαστείς μιας και το πρώτο δρομολόγιο είναι στις 04:15
Τα δρομολόγια ισχύουν κανονικά,μην έχεις καμία αμφιβολία.Ναι είναι 24ωρα, αν ισχύουν τα δρομολόγια στην σελίδα του ΟΑΣΑ.
Λογικά αυτές τις ώρες θα κάνει περίπου 50-60 λεπτά max.'Οποτε θα έχεις 1 ώρα περίπου στην διάθεση σου στο αεροδρόμιο.Νομίζω οτι θα είσαι εντάξει.Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω αγχωθει. Φεύγω απο Πάτρα στις 2.30 το βράδυ την μεγάλη Παρασκευή κ φτάνω στα κτελ του κηφισσου περίπου στις 5.30. Θα πάρω το χ93 για αεροδρόμιο. Η πτήση μου για Θεσσαλονίκη πετάει στις 7.30. Θα το προλάβω το αεροπλάνο ή θα κάνω ανάσταση στους δρόμους; Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ προκαταβολικως
ΑΝ καταλαβαίνω καλά από εδώ, θα πάρεις το λεωφορείο των 6:00. Θεωρητικά προλαβαίνεις, αν έχεις κάνει ηλεκτρονικό τσεκ-ιν, αλλά όπως είπε και ο αμστερνταμ θα είσαι κάπως οριακά. Δεν παίρνεις ταξί καλύτερα;Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω αγχωθει. Φεύγω απο Πάτρα στις 2.30 το βράδυ την μεγάλη Παρασκευή κ φτάνω στα κτελ του κηφισσου περίπου στις 5.30. Θα πάρω το χ93 για αεροδρόμιο. Η πτήση μου για Θεσσαλονίκη πετάει στις 7.30. Θα το προλάβω το αεροπλάνο ή θα κάνω ανάσταση στους δρόμους; Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ προκαταβολικως
Σκέψου θετικά.Πόσες πιθανότητες εχει να κάτσει στραβή με λάστιχο?Ακόμη και τότε κάτι θα βρείς σε ταξί.Εχουν περάσει οι εποχές που δεν έβρισκες ταξί στην Αθήνα με τίποτα.Τώρα βρίσκεις εύκολα ολες τις ώρες.Καλό ΠάσχαΝαι έχω ηλεκτρονικό εισιτήριο οπότε πάω κατευθείαν για τσεκ ιν. Θα είμαι σίγουρα 5.30 Αθήνα, λογικά κ νωρίτερα, οπότε ευελπιστώ ότι θα πάρω το χ93 των 5.40. Τώρα αν κάτσει στραβη με λάστιχο λεωφορείου κτλ, τι να πω. Γκαντεμια μου