• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

από κηφισό σε αεροδρόμιο

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
αρχιζω προσευχες και βλεπω ενα παρατημενο ταξι και ορμαω..
ειχε ερθει να παραλαβει ενα δεμα και να το παει.. μου λεει σε παιρνω αλλα θα παμε πρωτα το δεμα.. ηταν κρεατα απο το χωριο..
το δεχτηκα.. πηγαμε καλλιθεα και μετα αεροδρομιο και με εβαλε να πληρωσω και το δεμα.. εγραφε 57ε μου ζητησε 70ε για δωρα και λοιπα ...αφου τσιριξα... του εδωσα 60... ηταν 9 η ωρα ..και φυσικα δεν ειπα οτι παω μαλαισια γιατι οι κομλεξικοι ταξιτζηδες ζητουν και πιο πολλα..
σου λεει τα χει... μεχρι ντουμπαι ειπα... ευτυχως..
πληρωσα ταξι για αεροπλανο... θεσνικη αθηνα..και ημουν και τυχερη .. τι να πω..
κλεφτες ταξιτζηδες...

Από το σταθμό των ΚΤΕΛ, η Καλλιθέα είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από το αεροδρόμιο. Δε το συζητάμε ότι φυσικά και σε έκλεψε με τα 70 ευρώ που ζήτησε, αλλά και με τα 60 που τελικά πήρε.

dmdoc

Member
FAMEK δυστυχώς σε "έγδαρε".
Το Καλλιθέα-Αεροδρόμιο με 2πλη ταρίφα είναι κάτι παραπάνω από 30?

Perastikos30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
+1 για το λεωφορειο xpress απο κηφισσο.. απλα κανει πολυ ανωμαλη διαδρομη κ στο πηγαινε κ στο ελα.. σε πρωινη κ καθημερινη που το ειχα παρει εκανε 1 ωρα κ 10 λεπτα..

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
λοιπον χριστουγεννα εφευγα μαλαισια και κατεβηκα με κτελ...απο θεσνικη για αθηνα .. απο κει πετουσα και θα συναντουσα το γκρουπ..
θεε μου τι τραβηξα .ε κλειστα τεμπη...
ο οδηγος χαθηκε και ενω μου παν οτι στις 8 το αργοτερα θα χα φτασει αθηνα κηφισσο..το εκανε 10 ωρες....
χαθηκε στη κοζανη και για 6 ωρες δεν εβρισκε λεει να κανει σταση..
8 ατομα εχασαν το καραβι τους και εγω ετρεμα.. μη χασω την πτηση..
μου αρεσει που πιστευα οτι θα περιμενα και το γκρουπ..
φτανω 8 κηφισσο και ειχαμε συναντηση στο αεροδρομιο στις 7.30...
ειδοποιησα φυσικα την αρχηγο του γκρουπ και με το που φτανω τρεχω στο λεωφορειο για αεροδρομιο..
ηταν 8 και 5 και των 8 δεν ειχε ερθει γιατι ειχε τρελλη κινηση.... μου λεει ο υπευθυνος οτι δεν ξερει τι ωρα θα ερθει και κανει 1 ωρα και 20 λεπτα....
η αρχηγος μου πε οτι μεχρι 9 επρεπε να μαι στο αεροδρομιο για τσε κιν..
υπηρχε 1 ταξι για 30 ατομα..
αρχιζω προσευχες και βλεπω ενα παρατημενο ταξι και ορμαω..
ειχε ερθει να παραλαβει ενα δεμα και να το παει.. μου λεει σε παιρνω αλλα θα παμε πρωτα το δεμα.. ηταν κρεατα απο το χωριο..
το δεχτηκα.. πηγαμε καλλιθεα και μετα αεροδρομιο και με εβαλε να πληρωσω και το δεμα.. εγραφε 57ε μου ζητησε 70ε για δωρα και λοιπα ...αφου τσιριξα... του εδωσα 60... ηταν 9 η ωρα ..και φυσικα δεν ειπα οτι παω μαλαισια γιατι οι κομλεξικοι ταξιτζηδες ζητουν και πιο πολλα..
σου λεει τα χει... μεχρι ντουμπαι ειπα... ευτυχως..
πληρωσα ταξι για αεροπλανο... θεσνικη αθηνα..και ημουν και τυχερη .. τι να πω..
κλεφτες ταξιτζηδες...
Δεν αντέχω θα ρωτήσω... καλά με διψήφιο αριθμό πτήσεων από θεσ/κη-αθήνα γιατί δεν πήρες αεροπλάνο???;)

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Εγώ που μένω Χαλκίδα, θα πάρω το ΚΤΕΛ, θα κατεβώ Κάτω Πατήσια, θα πάρω τον ΗΣΑΠ μέχρι την Νερατζιώτισσα, και από κει μετεπιβίβαση στον Προαστιακό για αεροδρόμιο. Εύκολο είναι αρκεί να μην έχουν πάλι ''εργασίες'' και καμία απεργία, Ελλάδα είναι ποτέ δεν ξέρεις! :haha::haha:

Και σαφώς συμφέρει το αεροπλάνο παρά το ΚΤΕΛ! Ενας φίλος που έρχετε με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη, τρώει το 8ωρο του και ησυχάζει! Συν ότι πληρώνει 35 + 35 = 70ε. Δεν συμφέρει, εγώ το κλεισα με 55 με Aegean! :bleh:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
λευτερη στις γιορτες δεν υπαρχουν προσφορες με διψηφιο νουμερο.. και δυστυχως το τουριστικο δεν μου εδωσε δομεστικ πτησεις.... με 120επου δικαιομουν πηγαινε ελα και φυσικα οταν γυρισα εφαγε η υπευθυνη χοντρο μαλωμα για αυτο.. μια που χε δωσει σε αλλες απο θεσνικη...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
λοιπον το κτελ ειναι πηγαινε ελα 55.. και ειναι πανω απο οχταωρο...αλλα για επιστροφη εγω θα μεινω πιστη στο κτελ.. γιατι δεν ξαναπληρωνω υπερβαρο στην ερ τσιαν που χε την φαινη ιδεα γυριζοντας απο βιετναμ να ζυγισει την χειραποσκευη μου..
ετσι θα ψωνιζω για 30 κιλα που δικαιουμαι στις υπεραντλαντικες πτησεις και θα γυριζω θεσνικη με κτελ..
αποψη μου
δεν θα αγχωνομαι και στην ελλαδα για βαρος βαλιτσας..

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
λοιπον το κτελ ειναι πηγαινε ελα 55.. και ειναι πανω απο οχταωρο...αλλα για επιστροφη εγω θα μεινω πιστη στο κτελ.. γιατι δεν ξαναπληρωνω υπερβαρο στην ερ τσιαν που χε την φαινη ιδεα γυριζοντας απο βιετναμ να ζυγισει την χειραποσκευη μου..
ετσι θα ψωνιζω για 30 κιλα που δικαιουμαι στις υπεραντλαντικες πτησεις και θα γυριζω θεσνικη με κτελ..
αποψη μου
δεν θα αγχωνομαι και στην ελλαδα για βαρος βαλιτσας..
έχεις τα δίκια σου Σοφία μου..:D

ninata

New Member
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την γραμμη Χ93.
Φτάνω στο ΚΤΕΛ Λιοσίων στις 01.30 το βράδυ και έχω πτήση για τις 05.00. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει αυτό το λεωφορείο και φοβάμαι πως τέτοια ώρα δεν θα βρω να ρωτήσω κάποιον, μήπως ξέρει κανένας που ακριβώς είναι η στάση του Χ93 με κατέυθυνση για αεροδρόμιο? Είναι επι της Λεωφόρου Κηφισού η επι της Λιοσίων? Ή κάπου αλλού? Στον χάρτη του ΟΑΣΑ δεν βγάζω άκρη γιατί στο σημείο του ΚΤΕΛ Λιοσίων είναι μονόδρομοι και δε είναι ξεκάθαρο. Αν ξέρει κάποιος ακριβώς, please help!
Άκουσα επίσης οτι είναι λίγο επικίνδυνα να κυκλοφορεί κανείς τόσο αργά σε εκείνη την περιοχή, πόσο μάλλον όταν περιπλανιέται για να βρει την στάση :) αληθεύει κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
H στάση του Χ93 είναι ακριβώς δεξιά όπως βγαίνεις από τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ μέσα στο στεγασμένο χώρο του σταθμού... αν και δε θα τη χρειαστείς μιας και το πρώτο δρομολόγιο είναι στις 04:15

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα