γεια σε ολους τους τραβελστοριτες!μηπως ξερει κανεις απο σας που ειναι καλυτερα να μεινω σαντορινη?ακρωτηρι φηρα ή περισσα?που ειναι καλυτερα για νεολαια?θα παμε με το αγορι μου 8 μερες με κοινωνικο τουρισμο πληροφοριακα...ευχαριστω εκ των προτερων!
Το Γενάρη που πας εσύ ίσως είναι καλά. Ιούλιο και Αύγουστο, όμως, δε λέει με τίποτα. Πας στο κέντρο ενός τηγανιού που βράζει, σε ένα μέρος που σκιά δεν υπάχει ούτε για δείγμα, για να ανέβεις μια επίπονη ανηφορική διαδρομή ώσπου να φτάσεις να δεις στο τέλος το απόλυτο τίποτα. Ένα λάκκο με πέτρες και τίποτα παραπάνω.καλούτσικη είναι και η βόλτα στο ηφαίστειο
γμτ, αυτο με το ηφαιστειο ολοι μου το λενε..αλλα με τρωει η περιεργεια..ελπιζω να καταφερω να συγκρατηθω!!Το Γενάρη που πας εσύ ίσως είναι καλά. Ιούλιο και Αύγουστο, όμως, δε λέει με τίποτα. Πας στο κέντρο ενός τηγανιού που βράζει, σε ένα μέρος που σκιά δεν υπάχει ούτε για δείγμα, για να ανέβεις μια επίπονη ανηφορική διαδρομή ώσπου να φτάσεις να δεις στο τέλος το απόλυτο τίποτα. Ένα λάκκο με πέτρες και τίποτα παραπάνω.
Έχοντας πάει μόλις 3 φορές στη Σαντορίνη (και 2 φορές και στο ηφαίστειο...), είναι το απόλυτο "don't do" που λέω σε όσους πάνε καλοκαίρι.
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ κι εγώ.
Μη συγκρατηθείς latina μ! Να πας οπωσδήποτε στο ηφαίστειο!!! Κι εμείς τέλη Ιουλίου πήγαμε, δεν το μετάνιωσα!!! Ναι, συμφωνώ, έχει τρελό ήλιο (αυτό λύνεται με καπέλα, γυαλιά, αντηλιακά), ναι έχει περπάτημα (αθλητικό παπουτσάκι, αν κ εγώ η μουρλή άντεξα μια χαρά κ με σαγιονάρα!!), ναι αυτό καθαυτό το ηφαίστειο δεν είναι κ κάτι τρομερό, είναι κάποια βαθουλώματα (βλ. κρατήρες) π απλά αν πετάξεις μέσα μια πετρούλα κ χτυπήσει μια άλλη θα βγάλει μια απειροελάχιστη ποσότητα καπνού....αλλά πώς να το κάνουμε δηλαδή εκει πάνω βλέπεις όλο το περίγραμμα τ νησιού, αισθάνεσαι ότι είσαι στο κέντρο της πρώην Στρογγύλης (βλ. παλιό όνομα τ νησιού), είναι η "Ακρόπολη των Κυκλάδων", χωρίς καμία υπερβολή.γμτ, αυτο με το ηφαιστειο ολοι μου το λενε..αλλα με τρωει η περιεργεια..ελπιζω να καταφερω να συγκρατηθω!!