gracias βρε panpan!21 euro από estacio nord
http://www.sagales.com/pubdocs/2658_barcelona-girona-figueres-2012-02-09.pdf
Ναι χρονικά βγαίνεις.ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν (χρονικά) να συνδυάσω την εκδρομή στη Girona με επίσκεψη στο μουσείο Νταλί στο Φιγκέρες;
Χώρια.Υπάρχει κάποιο ενιαίο εισιτήριο προς Χιρόνα που περιλαμβάνει στάση σε Fgueres ή πρέπει να κόψω χωριστά;
Υπάρχουν πολλά,σε διάφορες γλώσσες.Εκτός και αν υπάρχουν πρακτορεία που οργανώνουν ημερήσια εξόρμηση σε Girona και μουσείο Νταλί..
Και μόνο που το είπες,είναι σαν να το έκανες.ευχαριστώ pan-pan( μου φαίνεται πρέπει να σε τραπεζώσω όταν έρθω , με τόση βοήθεια που μου έχεις δώσει). Άρα το βολικότερο είναι μάλλον να πάω μια ημερήσια εκδρομή που τα συνδυάζει όλα, γιατί διαφορετικά με τις αλλαγές των μέσων μεταφοράς και το χρόνο αναμονής πρέπει να είναι αρκετή ταλαιπωρία.
σόρι που quotaρω το ποστ μου,αλλά έκανα τροποποίηση δυο λεπτά πριν απαντήσειςΒολικό το εκδρομικό πακέτο αλλά από όσο βλέπω σχεδόν διπλάσια τιμή (70-80 ευ΄ρω το άτομο) από την αυτόνομη εκδρομή.Αν πάω μόνος είναι προτιμότερο να πάω με το τρένο-εισιτήρια φαντάζομαι παίρνω από τον σταθμό-(ή το λεωφορείο;, δεν ξέρω τι συμφέρει )απευθείας στο Φιγκέρες που είναι πιο μακριά και από εκεί επιστρέφοντας Χιρόνα και μετά πίσω στην Βαρκελώνη;