Ισπανία αποριες για Χιρόνα

reisender

Member
Μηνύματα
63
Likes
72
παιδιά καλησπέρα,
ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν (χρονικά) να συνδυάσω την εκδρομή στη Girona με επίσκεψη στο μουσείο Νταλί στο Φιγκέρες; Ξέρω ότι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση σε απόσταση 20 λεπτών.Από που θα πάρω τρένο ή λεωφορείο από Βαρκελώνη (πρώτα για το μουσείο φαντάζομαι και μετά από εκεί για Girona);Υπάρχει κάποιο ενιαίο εισιτήριο προς Χιρόνα που περιλαμβάνει στάση σε Fgueres ή πρέπει να κόψω χωριστά;Εκτός και αν υπάρχουν πρακτορεία που οργανώνουν ημερήσια εξόρμηση σε Girona και μουσείο Νταλί..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.987
Likes
27.973
ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν (χρονικά) να συνδυάσω την εκδρομή στη Girona με επίσκεψη στο μουσείο Νταλί στο Φιγκέρες;
Ναι χρονικά βγαίνεις.
Υπάρχει κάποιο ενιαίο εισιτήριο προς Χιρόνα που περιλαμβάνει στάση σε Fgueres ή πρέπει να κόψω χωριστά;
Χώρια.
Εκτός και αν υπάρχουν πρακτορεία που οργανώνουν ημερήσια εξόρμηση σε Girona και μουσείο Νταλί..
Υπάρχουν πολλά,σε διάφορες γλώσσες.
 

reisender

Member
Μηνύματα
63
Likes
72
ευχαριστώ pan-pan( μου φαίνεται πρέπει να σε τραπεζώσω όταν έρθω , με τόση βοήθεια που μου έχεις δώσει). Βολικό το εκδρομικό πακέτο αλλά από όσο βλέπω σχεδόν διπλάσια τιμή (70-80 ευ΄ρω το άτομο) από την αυτόνομη εκδρομή.Αν πάω μόνος είναι προτιμότερο να πάω με το τρένο-εισιτήρια φαντάζομαι παίρνω από τον σταθμό-(ή το λεωφορείο ; )απευθείας στο Φιγκέρες που είναι πιο μακριά και από εκεί επιστρέφοντας Χιρόνα και μετά πίσω στην Βαρκελώνη;
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.987
Likes
27.973
ευχαριστώ pan-pan( μου φαίνεται πρέπει να σε τραπεζώσω όταν έρθω , με τόση βοήθεια που μου έχεις δώσει). Άρα το βολικότερο είναι μάλλον να πάω μια ημερήσια εκδρομή που τα συνδυάζει όλα, γιατί διαφορετικά με τις αλλαγές των μέσων μεταφοράς και το χρόνο αναμονής πρέπει να είναι αρκετή ταλαιπωρία.
Και μόνο που το είπες,είναι σαν να το έκανες. :)
 

reisender

Member
Μηνύματα
63
Likes
72
κοίτα την πόλη σου δεν την ξέρω καθόλου για να σε περιποιηθώ, αλλά αν δεν κάτσει εκεί, όποτε σε φέρει ο δρόμος από Θεσσαλονίκη είσαι ευπρόσδεκτος για φιλοξενία ή έστω μια συνάντηση.

Βολικό το εκδρομικό πακέτο αλλά από όσο βλέπω σχεδόν διπλάσια τιμή (70-80 ευ΄ρω το άτομο) από την αυτόνομη εκδρομή.Αν πάω μόνος είναι προτιμότερο να πάω με το τρένο-εισιτήρια φαντάζομαι παίρνω από τον σταθμό-(ή το λεωφορείο;, δεν ξέρω τι συμφέρει )απευθείας στο Φιγκέρες που είναι πιο μακριά και από εκεί επιστρέφοντας Χιρόνα και μετά πίσω στην Βαρκελώνη;
σόρι που quotaρω το ποστ μου,αλλά έκανα τροποποίηση δυο λεπτά πριν απαντήσεις:(
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.538
Μηνύματα
899.978
Μέλη
39.267
Νεότερο μέλος
Simmons Robert

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom