Α, μάλιστα. Αξίζει, τέλος πάντων, να κάνω και μία βόλτα από τα παραθαλάσσια μέρη της Χιρόνα; ή δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο;H Κοστα μπραβα δεν ειναι μια συγκεκριμενη πολη αλλα μια περιοχη.(οπως λεμε
πρωτο ποδι Χαλκιδικης).
Εχει ξαναπαει το αγορι μου στην Βαρκελωνη.Με μπέρδεψε το ότι αρχικά είπες "5-6 μερούλες". Για ταξίδι 4 ημερών θα έβαζα σε προτεραιότητα τη Βαρκελώνη παρά το Perpignian, εκτός κι αν είσαι εκ πεποιθήσεως αρνητική στις μεγαλουπόλεις ή έχεις ξαναπάει.
Οχι,για τις ημερες που εχει δεν αξιζει να τις θυσιασεις για Κοστα ΜπραβαΑ, μάλιστα. Αξίζει, τέλος πάντων, να κάνω και μία βόλτα από τα παραθαλάσσια μέρη της Χιρόνα; ή δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο;
τα ισπανικα Μετέωρα? Τελειο....Οχι,για τις ημερες που εχει δεν αξιζει να τις θυσιασεις για Κοστα Μπραβα
Αν εχετε την δυνατοτητα να νοικιασετε αυτοκινητο εχει αρκετα μερη
γυρω απο την Χιρονα που αξιζει να τα δεις.
χαχα, δεν ηξερα οτι υπαρχει το wikipedia και στα καταλανικα!
εκει γυρω εχει γενικα αρκετα ξενοδοχεία? δε βρισκω και πολύ εύκολα....Αν μείνεις 5-6 ημέρες μπορείς να διαθέσεις 2 μέρες για Βαρκελώνη ή πέρασμα από Figueres για το μουσείο Dali ή 1 μέρα να περάσεις Γαλλία στο Perignian (σκυλομετάνιωσα που δεν έκανα το τελευταίο, είναι πολύ κοντά και πας και με τρένο και με λεωφορείο). 2-3 μέρες για Girona φτάνουν και περισσεύουν, αλλά αξίζει, είναι όμορφη πόλη.
Για διαμονή, έχω μείνει στο Hotel Peninsular, αξιοπρεπέστατο και λογική τιμή, δίπλα στο ποτάμι στην καρδιά της πόλης
ωραια, αυτο εκλεισε, μου αρεσει παρα πολύ. Τωρα άλλη μια μερα Βαρκελώνη, μία μονοημερη προς Γαλλία και βλέπουμε.....
Γιατί, panpan, τόσο χάλια είναι; Για να το λες κάτι θα ξέρεις. Μόνο φωτογραφίες είδα, δεν έχω πάει.Εγω Περπινιαν δεν θα πηγαινα ουτε με χειροπεδες.