απαραδεκτο ξενοδοχειο στην αιγινα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα ονόματα των ξενοδοχείων διαγράφηκαν, σύμφωνα με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE τους οποίους αγνοείτε.

SOULI

Member
^Τυχερός..:D Ναι, και εμείς όταν πήγαμε , το διπλανό ξενοδοχείο δεν είχε κόσμο. Σε αυτό που μείναμε είχε, και οι πιο πολλοί ήταν ξένοι..Ρώσοι, Άγγλοι οι πιο πολλοί. Εμάς η υπεύθυνη/διευθύντρια ήταν και γ@μω τα άτομα. όταν πηγαίναμε κάτω για ποτό το βράδυ, μας μίλαγε και κάναμε συζήτηση. Δεν είχα κανένα παράπονο εγώ πάντως, ήταν καλά!
SORY,για το τυχερή! σε μένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

SOULI

Member
Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με την "Τουριστική Μπατσαρία"...αντί να προστατεύει τον πολίτη δηλαδή, που βρήκε μια κατάσταση διαφορετική από αυτήν που του περιέγραψε ο ξενοδόχος, τα έκαναν πλακάκια με τον ξενοδόχο και επέβαλλαν στον πελάτη να πληρώσει και να το βουλώσει;

Ε...όχι, όλα έχουν και τα όριά τους! Δηλαδή, τι την θέλουμε την τουριστική αστυνομία; Ποιος είναι ο ρόλος της;
Κοίταξε, τα παιδιά τέτοια εντολή είχαν. Αλλά τα πλακάκια πρέπει να έγιναν με τους ¨παραπάνω¨και όχι με αυτούς. Αυτοί μια χαρά κατανόηση έδειξαν, αλλά δεν είχαν δικαίωμα ελέγχου. ο νόμος είναι έτσι.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Άσχετα με το αν εκτελούσαν εντολές από τους πιο πάνω, ή όχι, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Και που είναι ο νόμος που προστατεύει τον πελάτη και το λέει αυτό;

SOULI

Member
Άσχετα με το αν εκτελούσαν εντολές από τους πιο πάνω, ή όχι, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Και που είναι ο νόμος που προστατεύει τον πελάτη και το λέει αυτό;
Απλά δεν εφαρμόζεται. Το ξενοδοχείο έχει ελεγχθεί στο παρελθόν και ήταν εντάξει, είπανε. Ωραία, λέω, όταν έγινε ο έλεγχος ήταν, αλλά τώρα που υπάρχει πρόβλημα να γίνει ξανά έλεγχος τώρα όμως που είμαι εδώ και όχι όταν και αν έρθει κάποιος αρμόδιος. Δεν γίνεται αυτό μου απαντάνε. Ο συνήγορος του πολίτη που τηλεφώνησα μου είπε να οτι αν δεν πληρεί όσα συμφωνήσατε δεν υποχρεούστε να πληρώσετε κάτι παραπάνω αλλά θα πρέπει να κάνετε καταγγελία στον εοτ. Ο εοτ θεωρεί ότι το μίνι μπάρ ίσως είναι ψυγείο αλλά αν δεν λειτουργεί δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σαν παροχή! Δυστυχώς στην Ελλλάδα ζούμε και όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα παραμένουμε πάντα τελευταίοι.

SOULI

Member
Γνωστοί οι Οροι του site

Τα ονόματα των ξενοδοχείων διαγράφηκαν, σύμφωνα με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE τους οποίους αγνοείτε.
Φυσικά και δεν αγνοώ τους όρουσ χρήσης αλλά διάβασα και σε άλλες ιστορίες ότι υπήρχαν ονόματα γιαυτό και τα έβαλα. Βέβαια το ένα ήταν το όνομα του ιδιοκτήτη και μόνο το επώνυμο ήταν το ίδο με το ξενοδοχείο. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τα ονόματα να φαίνονται για να προσέχουν μερικοί που νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, να γράφουν ότι παρέχουν υπηρεσίες που μόνο στα όνειρά τους υπάρχουν καθώς και να δίνουν ψευδής πληροφορίες στο ιντερνετ και να παραπλανούν τον κόσμο. Το βοοκινγ στο οποίο είδα το ξενοδοχείο δεν ελέγχει τους ξενοδόχους αν τα στοιχεία τους είναι αληθή και δεν έχει καμία ευθύνη γιαυτό, με αποτέλεσμα ο κάθε ξενοδόχος να γράφει ότι θέλει. Για αυτόν και μόνο το λόγο θα έπρεπε να ξερουν και αυτοί ότι όλοι εμείς που θα επιλέξουμε το ξςνοδοχείο τους και θα ¨απολαύσουμε¨ την συμπεριφορά τους καθώς και τις ¨ονειρεμένες¨παροχές τους, θα έχουμε το δικαίωμα και το βήμα να το πούμε και να ακουστεί. Ισως έτσι κάποιοι απατεώνες μαζευτούν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αγαπητέ φίλε,

Αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει πολλές φορές. Εν ολίγοις όμως, δεν επιτρέπεται να γίνεται δυσφήμιση επαγγελματιών καθαρά για λόγους νομικής προστασίας του travelstories. Όποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό είναι εντελώς ξεκάθαρο. Όποιος δε μπορεί να το καταλάβει, θα παρακαλέσω να αποδεχτεί τους όρους χρήσης που είναι αδιαπραγμάτευτοι, διότι σε οποιαδήποτε νομική εμπλοκή ο ιδιοκτήτης του site θα έχει πρόβλημα και όχι τα μέλη.

Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ να υπάρχουν δράσεις κατά κακών επαγγελματιών, ακολουθώντας όμως πάντα τη νόμιμη οδό, πχ μια καταγγελία στον εοτ ή ότι άλλο νομίζει ο καθένας. Όχι πάντως δημόσια δυσφήμιση σε ένα φόρουμ.

Ελπίζω να είμαι κατανοητός, και σας παρακαλώ να σέβεστε τους όρους χρήσης του site και να μην τους αγνοείτε. Το αν υπάρχουν σε άλλα σημεία του σάιτ δυσφημιστικά σχόλια για επαγγελματίες, οφείλετε να μας τα υποδείξετε ώστε να διαγράψουμε τα ονόματα, δεν τα έχουμε αφήσει ως αποτέλεσμα της ανοχής μας, απλά μας έχουν ξεφύγει.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
''υποχρεούστε να πληρώσετε κάτι παραπάνω αλλά θα πρέπει να κάνετε καταγγελία στον εοτ''

Να γελασουμε τωρα ή να κλαψουμε,ακομα και στον ΕΟΤ που ειχα παρει εγω,σηκωσαν τα χερια ψηλα!Η νομοθεσια ειναι ασαφης και χρειαζεται μονο επωνυμη καταγγελια,με οτι αυτο συνεπαγεται.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Παιδιά...επειδή πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν πληροφορίες μέσω διάφορων ιστοσελίδων, κάντε τις καταγγελίες σας όπου μπορείτε, είτε στα σχόλια της σελίδας που κλείσατε το ξενοδοχείο, είτε στο tripadvisor.

Όσο για τον ΕΟΤ...απλά απαράδεκτος! Όπως κάθε ελληνικός οργανισμός που πρέπει να ελέγχει κάποια πράγματα στην αγορά...και συνήθως εκτελούν στα γραφεία τους την σταθερή εργασία που εκτελείτε με τα άκρα των νυχιών τους.... (ήμουν συγκρατημένος πάντως...ε Δευκαλίωνα; ) :cool:

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι, πως αφού δεν σας άρεσε, μείνατε 2 μέρες? Η προκαταβολή 160 ευρω, κάλυπτε την μία διανυκτέρευση (2 δωμάτια από 70 κάνουν 140 ευρώ). Άντε να χάνατε 20 ευρώ και θα είχατε και την ηρεμία σας. Ούτε οι πρώτοι θα είσασταν ούτε οι τελευταίοι, που άλλα προσδοκούσαν και άλλα βρήκαν. Πάντως οι ιστοσελίδες τύπου μπούκινκ ελέγχουν και αξιολογούν τα ξενοδοχεία που προτείνουν και δίνουν και ένα βήμα στους επισκέπτες τους να γράψουν τα θετικά και τα αρνητικά του ξενοδοχείου. Τουλάχιστον εγώ πάντα μέσω μπούκινκ, αυτά που περίμενα αυτά βρήκα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό που έγραψες είναι λάθος. To booking δεν ελέγχει τις πληροφορίες που βάζουν τα ξενοδοχεία. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε. Γι'αυτό δίνουν βήμα να γράψεις τα σχόλιά σου εκεί.

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Πρόσφατα ξενοδόχος μου είπε ότι ξενοδοχεία με συνεχείς κακές κριτικές δεν περιλαμβάνονται στις λίστες τους. Ίσως έτσι να ζητούσε και την δική μου καλή αξιολόγιση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom